Kız Öğrenciye Etek Giyme Yasağı

---> Kız Öğrenciye Etek Giyme Yasağı

Tartışma yaratmak olmasın ama bazı kızlarımız eteklerinin belini kıvırıyorlar otururken kalkarken neredeyse çamaşırları gözükecek. Ben staj için gittiğim okulda çok şeye şahit oldum kötüydü :( Bu tarz yaptırımları onaylamamakla beraber kızlarımızın yaptıklarınıda onaylamıyorum.

Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da çok eksiklerimiz var. Örf ve anenelerimize yakışacak şekilde davranmak bize sadece kazandırır.

Kızlar mini etekle okula neden gider soruyorum size ?

Eğitim ve öğretim yerinde defileye çıkar gibi gitmenin manası nedir ?

Nasıl anılmak istersen öyle davranmalısın ...

zaten asil seebpde bu...

Pantalon yasaklanıp etek getirilse de şeriat çığlıkları atılacaktı. Amaç yasağın nedenini sorgulamak değil, yasaktan ideolojik mana çıkarmak. Zihniyetin bozukluğu şuradan belli.
Diz üstü eteği özgürlük diye savunanlar, türbanlıların taktığı türbanı bırakın peruğa bile karşı çıkabiliyorlar.

aslında iyi bi karar bizdede olması gerek :)
eteklikte çıktı etekler .

ben her türlü yasağa karşı olan biri olarak(tan) bu da bana saçma geldi ama şöylede bir durum var ki liseli kızlarımız 1 karış etekle gezerken sanki o okul üniforması biraz amacını aşıyor gibi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri