bir sorunu oLmasında farKetMeZ
Loading... Bayan Üye 16 Ağu 2008 #22 bnm gönlümde yatan erkek ama sağlıklı ve hayrılı olsun yeter..(ama erkek olsun )
N NesLihaN Bayan Üye 16 Ağu 2008 #23 AyrımcıLık yapmak biLe çok saçma bence SağLıkLı oLsunda ne oLursa oLsun =) ßirde hiç çocuğu oLmayanLar var. OnLar ne yapsın pekii
AyrımcıLık yapmak biLe çok saçma bence SağLıkLı oLsunda ne oLursa oLsun =) ßirde hiç çocuğu oLmayanLar var. OnLar ne yapsın pekii
bitli_pire Kayıtlı Üye 5 Nis 2009 #28 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? kız-erkek ayrımı yapmadan once saglıklı olmasını ısterım sonra ınsallah hayırlı bır evlat olmasını...
---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? kız-erkek ayrımı yapmadan once saglıklı olmasını ısterım sonra ınsallah hayırlı bır evlat olmasını...
MyLastBreath Bayan Üye 5 Nis 2009 #33 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? ayrım yapamayız sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli deil (Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin)
---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? ayrım yapamayız sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli deil (Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin)
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Nis 2009 #34 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? En saqLıkLısından bi erkek oLsun
!q3k Bayan Üye 6 Nis 2009 #35 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? saglıklı olsun ama erkek olursa ii olur...
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 25 Nis 2009 #36 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? farKetmez saqLıkLı oLsunDa
UpSs KraLiçe Bayan Üye 25 Nis 2009 #37 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? Frk etmez sağlıklı oLsundaa
RappeR_qiRL Banned 25 Nis 2009 #38 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? Kızı Işaretledim. Ama SağLıkLı oLSunda fark yapmaz. Aslında Kız Daha Cok Istıyorum
---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? Kızı Işaretledim. Ama SağLıkLı oLSunda fark yapmaz. Aslında Kız Daha Cok Istıyorum
A$Koliq ^^ Bayan Üye 25 Nis 2009 #39 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? farketmez;sağlıklı olsunda.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #40 ---> Kız çocuk mu ? Erkek çocuk mu ? farketmez;sağlıklı olsunda.