Kız arkadaşımı uyutup kendim uyumuyorum :)

---> Kız arkadaşımı uyutup kendim uyumuyorum :)

Ayarlarla ilgilenmiyorum pek :D Yok yahu neden uyutuyum buradak insanları. olsa ne olcak olmasa ne olacak ? amacım sanki, buraya gelip bir ilişkimi aramak. Asla.
Bunu yapabilecegim en son yer forum siteleri olurdu sanırım.
Fesatsın yahu :)

Benim amacım öyle bir ithamda bulunmak değildi. İlişki arasan zaten ulu orta böyle itirafta bulunmazdın eminim. Ben sadece ortada bir tezatlık vardı onu öğrenmek istedim :)

Bu Başlığı ona okutmayı düşünüyorum :) Ve yazılanları. Ondan habersiz, Bence burada ondan bahsetmem sevgilim oldugunu söylemem bile hoşuna gidebilir.

Avatardaki sen isen, bari kaldırda çakmasın durumu. Sonrada resmimi çalmışlar, birde benmişim gibi konu açmışlar filan dersin xD

gece uyuyamama sorunu bir rahatsızlıktır ama siz bunu rahatsızlık olarak konuda belirtmediniz. konu içeriğinde sevgilimi uyutuyorum ben uyumuyorum onun ruhu bile duymuyor dediniz.
itiraf bölümüne konu açtıysanız gelecek olan olumlu yada olumsuz her eleştiriye yoruma açık bulunmanız gerekmektedir.
Eğer Benim sevgilimin rahatsızlığı varsa uyku problemi ben bilirim ..
Sevgilinin bu sorundan haberi olması gerek bence.

neyse ya.

Hemcinsim, seninle hem fikirim. Neyse ya xD

Neden kaldırıyım ki ?

Sizin ondan habersiz forum sitesinde takılmanız, üstüne birde bu açmış olduğunuz konuda içerikte 'ruhunun bile duymuyor olduğunu' söylemeniz bunları gören bir bayanın bence hiç hoşuna gitmez. Bilmem anlatabildim mi?

yanlis okumus olabilecegimi dusunerek yorumumu degisiyorum...

himm sonucta bir itiraf, itiraf olmasa guzel birsey yapmis olurdu herhalde :)
cokta iyi birsey yapmadigi icin itiraf olmus zaten, gitmeyin cocugun ustune :)

Son düzenleme:

Kubilay öyle bir şey yapsa oyardım onu.. Aptal Yerine konulmuş gibi hissederim.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] sakın canım böyle davranışlar içine girme ..

Bilmem Bana Pek Hoş Gelmedi Yaptığın..

yok canım kesinlikle yapmam :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri