Kız arkadaşımı uyutup kendim uyumuyorum :)

TaylanGlates

Kayıtlı Üye
Tabii bu yanlış anlaşılmasın. Gözü dışarıda olan birisi değilim. Sadece bir an önce gece olmasını ve yalnız kalmayı seviyorum. Ruhu duymuyor :D ah sevgilim benim. nom nom nom :)

---> Kız arkadaşımı uyutup kendim uyumuyorum :)

Bence kız arkadaşına birazcık yalnız kalman, kafanı dinlemen gerektiğini de uygun bir dille söyleyebilirsin. Veya bende birazdan yatarım diyebilirsin. Sonuç olarak kız arkadaşın seni de uyudu sanıyor ve rahat bir şekilde uyuyor. Yaptığın çok kötü birşey değil, yalnız kalmak istemekten doğal birşey yok. Ama empati kurman gerek. Aynı şekilde kız arkadaşında sana yapıyor olabilirdi. Şuan şu yazdığını görseydi, özellikle de 'ruhu duymuyor' kısmını, eminim gerçekten üzülebilirdi.

Kubilay öyle bir şey yapsa oyardım onu.. Aptal Yerine konulmuş gibi hissederim.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] sakın canım böyle davranışlar içine girme ..

Bilmem Bana Pek Hoş Gelmedi Yaptığın..

Profilinde ilişkisi yok yazıyor :H

Ayarlarla ilgilenmiyorum pek :D Yok yahu neden uyutuyum buradak insanları. olsa ne olcak olmasa ne olacak ? amacım sanki, buraya gelip bir ilişkimi aramak. Asla.
Bunu yapabilecegim en son yer forum siteleri olurdu sanırım.
Fesatsın yahu :)

Kubilay öyle bir şey yapsa oyardım onu.. Aptal Yerine konulmuş gibi hissederim.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] sakın canım böyle davranışlar içine girme ..

Bilmem Bana Pek Hoş Gelmedi Yaptığın..

Gece uyuyamama problemim var. hepsi bu. yaptıgıma gelince, Ayrılık sebebi olamayacak kadar basit bir durum.

Bence kız arkadaşına birazcık yalnız kalman, kafanı dinlemen gerektiğini de uygun bir dille söyleyebilirsin. Veya bende birazdan yatarım diyebilirsin. Sonuç olarak kız arkadaşın seni de uyudu sanıyor ve rahat bir şekilde uyuyor. Yaptığın çok kötü birşey değil, yalnız kalmak istemekten doğal birşey yok. Ama empati kurman gerek. Aynı şekilde kız arkadaşında sana yapıyor olabilirdi. Şuan şu yazdığını görseydi, özellikle de 'ruhu duymuyor' kısmını, eminim gerçekten üzülebilirdi.

Bu Başlığı ona okutmayı düşünüyorum :) Ve yazılanları. Ondan habersiz, Bence burada ondan bahsetmem sevgilim oldugunu söylemem bile hoşuna gidebilir.

Gece uyuyamama problemim var. hepsi bu. yaptıgıma gelince, Ayrılık sebebi olamayacak kadar basit bir durum.

gece uyuyamama sorunu bir rahatsızlıktır ama siz bunu rahatsızlık olarak konuda belirtmediniz. konu içeriğinde sevgilimi uyutuyorum ben uyumuyorum onun ruhu bile duymuyor dediniz.
itiraf bölümüne konu açtıysanız gelecek olan olumlu yada olumsuz her eleştiriye yoruma açık bulunmanız gerekmektedir.
Eğer Benim sevgilimin rahatsızlığı varsa uyku problemi ben bilirim ..
Sevgilinin bu sorundan haberi olması gerek bence.

neyse ya.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri