Kitap fiyatları!!!

Bivefa

Kayıtlı Üye
Geçen bir konu görmüştüm 1 yılda türkiyede 17 kişiye 1 kitap düşüyor, japonlarda 1 kişiye 17 kitap düşüyormuş.

Böyle olmasının tek sebebi roman fiyatlarının uçuk olması 1 kitap beğeniyorum en aşağı 25 - 30 lira fiyat biçiliyor bir öğrenci olarak benim ayda 1 kitap almam bile zor.

Kütüphaneye gitsek kütüphane başına bir tane yahudi tipli bir adam koymuşlar kitapları kütüphaneden çıkartamıyoruz sahiplenmiş resmen burda okuyun diyor böyle bir ortamda nasıl kitap okusun bu millet.

kitap kiralasan acaba kaybedermiyim korkusu oluyor.

2. el kitap alsak sayfaları eksik çıkıyor.

son çare korsan alıyoruz bu işler böyle.

---> Kitap fiyatları!!!

Bu sıra kitap sıkıntısı çekiyorum gerçekten de çok mağdurum bu konuda.
Ben haftada 1 kitap okumak zorundayım- en az..
Edebiyat okuyorum ve
Bu kitapları mecburen yemeğimden veya kıyafetimden filan kısıp 3-5 tl kenara atıp almaya çalışıyorum
Gerçekten de fiyatlar uçuk..
Babamı batırmadan okulu nasıl bitiririm kara kara düşünüyorum..
Bir an önce part - time iş bulmam lazım :D
ooof of hiçbir çözüm yok malesef-bu konuda :ltfeen:

---> Kitap fiyatları!!!

haftada olmasa da bellı donemlerde cok sık kıtap okurum
fıyat konusunda sıze hak verıorum begendıgımız merak ettıgmız kıtapların fıyatları yuzunden korsan almak zorunda kaldıgımız oluor :s

---> Kitap fiyatları!!!

Bende bu sene kitaplara baktim alinacak gibi değil ki... sonrada bizim milletimiz kitap okumuyor. Kitap okuma lisknligi yok diyorlar. 20-40 tl arasi olursa bizim milletimiz nasil aliskanlik edebikirki... nir kc kitaptan sonra okadar para vermek ekstraya giriyor.

---> Kitap fiyatları!!!

[MENTION=160540]Bivefa[/MENTION], çok doğru bir konuya değinmişsiniz. Ondan sonra da ülkemizde kitap okunmuyor. Okunmaz tabi. 30 liraya kitap mı olur.

---> Kitap fiyatları!!!

Başta konuya ilginiz için hepinize teşekkürler.

Birde yorumlarınıza ek olarak çoğu kitap kalite bakımından fiyatlarıyla tamamiyle zıt yönde.

Fiyatlar kaliteye göre değil kapağının güzelliğine birde reklamına göre yükseliyor.

Çok eskide kalmış Çalıkuşu,Samanyolu,Huzur sokağı gibi kaliteli yapıtlar.

---> Kitap fiyatları!!!

Merhaba.

Kuranımızın ilk ayeti ""oku, allahın adı ile oku "" .

Buna rağmen ülkemizde insanımızın okumasını isteyen var mı?.

Bu koşullara göre hala okumaya çalışanların olması ne kadar güzel.
Israrla, inatla okuyanları tebrik etmek gerek. :4::4::4:

Saygılar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri