---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? tabii ki kıskanılmak
Hypnosispy Banned 30 Nis 2009 #102 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? bence kıskanılmak kıskanınca çok kötü oluo yha
FaKe_IsL_xD Bayan Üye 1 May 2009 #103 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? KıskaNıLmaaaK ßenCe. . cnKü kıskaNnCa siniRLeniORz . ama kıskanLnca mutLu oLuoRz
---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? KıskaNıLmaaaK ßenCe. . cnKü kıskaNnCa siniRLeniORz . ama kıskanLnca mutLu oLuoRz
dilara45 Bayan Üye 1 May 2009 #104 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? Bencede Kıskanılmak Çok GüzelxD
Gizemmm Bayan Üye 1 May 2009 #105 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? Elbette kıskanılmak daha hoş olur..
yessil Bayan Üye 2 May 2009 #107 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? kıskanmak daha iyi çünkü sevdiklerini kıskanırsın sen kıskanmıyorsan ortada aşk yoktur
---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? kıskanmak daha iyi çünkü sevdiklerini kıskanırsın sen kıskanmıyorsan ortada aşk yoktur
D dangerousangeL Bayan Üye 2 May 2009 #109 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? Kıskanılmak herkezın hosuna gıder heralde..
spindaL Kayıtlı Üye 2 May 2009 #110 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? KıskanıLmak tabiki ama fazLasıda adamı deLirtir xD
Bezmi$h Banned 2 May 2009 #111 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? bence ikiside gayet güsel bişe
$h£k£rimSi Bayan Üye 3 May 2009 #114 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? Kıskanılmak... Ama abartı olmadan.
V ViLaS Kayıtlı Üye 3 May 2009 #115 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? Kıskanılmak..(abartıda olabilir=P)
eDa Bayan Üye 3 May 2009 #116 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? kıskanılmak hoş olurdu tabıkıde
eDa Bayan Üye 3 May 2009 #117 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? ama tek taraflı kıskanılmak hoş olmazdı galıba :/ vaz gectım ben kıskanayım oda kıskansın
---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? ama tek taraflı kıskanılmak hoş olmazdı galıba :/ vaz gectım ben kıskanayım oda kıskansın
A alternatif Kayıtlı Üye 4 May 2009 #118 ---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? illaki kıskanılmak isterim ve kıskanılıyorumda. ama kıskanmıyorumda desem illaki kocabiyalanolur.
---> Kıskanmak mı Kıskanılmak mı güzel? illaki kıskanılmak isterim ve kıskanılıyorumda. ama kıskanmıyorumda desem illaki kocabiyalanolur.