Evet soru Açık Sevdiğiniz kişinin sizi kıskanmasından hoşlanırmısınız :)
PoLLyanna Bayan Üye 18 Ağu 2011 #1 Evet soru Açık Sevdiğiniz kişinin sizi kıskanmasından hoşlanırmısınız
bluee Kayıtlı Üye 18 Ağu 2011 #2 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? Hoşlanırım ama aşırı kıskançlık çok sıkıcı
Z Zerda Bayan Üye 18 Ağu 2011 #3 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? kıskanmak sevginin belirtisi ama fazlası hoş olmaz tadında güzel tadını kaçırdımı bunaltır Hoşlanırdım
---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? kıskanmak sevginin belirtisi ama fazlası hoş olmaz tadında güzel tadını kaçırdımı bunaltır Hoşlanırdım
yesil83 Bayan Üye 2 Eyl 2011 #8 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? asiriya kacip beni bogmadigi surece (kiskancligi kisiklamaya varmadigi surece ) evet.
---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? asiriya kacip beni bogmadigi surece (kiskancligi kisiklamaya varmadigi surece ) evet.
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 3 Eyl 2011 #13 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? aşırı olmadığı sürece evet.
EbruSh Bayan Üye 7 Eyl 2011 #16 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? evet kimin hosuna gitmezki tabi asiri olmadikca
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #17 ---> Kıskanılmak hoşunuza gider mi? Biraz kıskanılmak iyidir (;