kişisel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaman93

Kayıtlı Üye
merhaba yaklaşık 4 yıldır belkide daha fazla bu forumdayım kendi çizimlerimi resimlerimi sıkça paylaştım ve halada paylaşmak istiyorum ama başka forumlarda kendi çizimlerimi görüyorum başka imzalarla buda beni üzüyor aslında ne istediğimi tam olarak bilmiyorum sadece bu uzuntümü paylaşmak istedim

---> kişisel

kendi imzalarınızı paylasımlarınızın ustune yazabilirsiniz paintle sitemizin isminizde ekleyebilirsiniz.

---> kişisel

Bu Durumla Karşılaşan İlk Üyemiz Siz Değilsiniz.

Aynı Şey Defalarca Yaşandı.

Ben de Şahsen Bu Durumdan Rahatsızım , Haklısınız.

Mümkün Olduğu Kadar Çizimlerinize Nick'inizi Yerleştirin. Resmi Düzenledikten Sonra Atın..

Gördüğünüz Sitenin Adresini Eğer Facebook Kullanıyorsanız DüşlerForum Fan Sayfasına Mesaj Olarak Atınız. İncelemek İstiyorum

---> kişisel

teşekkürler sitenin adı aklımda değil ama hatırlıyınca eklerim mutlaka 3000 mesaj gerçekten iyi olur

---> kişisel

3000 çok olur ama bu göz önünde bulundurulsun. Üyelerden bazıları bile belki hiç göremeden ayrılırlar forumdan. Özel yapımlar için 500 dü sanırım. Yine 500 olabilir.

---> kişisel

Kendi Çalışmalar Bölümümüzde

Mesaj Sınırlı Bölümümüz Mevcut

Eğer İsteyen Üyelerimiz Oraya Açabilir

Veya Açılan Konular Oraya Taşınabilir.

---> kişisel

Kendi Çalışmalar Bölümümüzde

Mesaj Sınırlı Bölümümüz Mevcut

Eğer İsteyen Üyelerimiz Oraya Açabilir

Veya Açılan Konular Oraya Taşınabilir.

Konularının Taşınmasını İsteyenler , Konularının İçerisinden bana Etiket Atsınlar Lütfen :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri