---> Kişilerin İstek ve Arzularına Göremi...
Abi sen yazmaktan sıkılmadınmı hep aynı konular
Ben okumaktan sıkıldım artık vallahi.
Yavuklu bulana kadar devam eder .))
Bazilarida Stocholm Sendromu'na tutulmus .)) Aykiri görüncem diye sivri cümleler kuramicam .)) @İnnoCence sana gelince !!! Bosverrr. .))) Abiye Güzin Abla'lik yapmak isteyenin eline vuran yok.Buyursunlar; dertlessinler. .)) Disarida böyle bir durumla karsilassalar cantayi kafasina gecirirler o ayri. .)) Silmeyin konuyu otursunlar dertlessinler .) Abi ne kadar samimi,söylemleri ne kadar mantikli sorgulamak,yorumlamak nasil benim HAKKİMsa,dertlesmekte onlarin hakki .)
Yavuklu bulana kadar devam eder .))
Bazilarida Stocholm Sendromu'na tutulmus .)) Aykiri görüncem diye sivri cümleler kuramicam .)) @İnnoCence sana gelince !!! Bosverrr. .))) Abiye Güzin Abla'lik yapmak isteyenin eline vuran yok.Buyursunlar; dertlessinler. .)) Disarida böyle bir durumla karsilassalar cantayi kafasina gecirirler o ayri. .)) Silmeyin konuyu otursunlar dertlessinler .) Abi ne kadar samimi,söylemleri ne kadar mantikli sorgulamak,yorumlamak nasil benim HAKKİMsa,dertlesmekte onlarin hakki .)
En azından verdiğiniz sendrom örneği ile kendi suçunuzu da kabul etmiş olmuşsunuz bu da bir ilerlemedir. :kk:
Bence önce bahsettigim sendromu arastirin sonra bana laf yetistirin .) Amaciniz ona buna satasip sivrilmekse yanlis kisiye odaklanmayin.Cünkü ben gereksiz cümleler kurmam .)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.