Şikayet Kişilerin İstek ve Arzularına Göremi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Kişilerin İstek ve Arzularına Göremi...

Abi sen yazmaktan sıkılmadınmı hep aynı konular
Ben okumaktan sıkıldım artık vallahi.

Abi sen yazmaktan sıkılmadınmı hep aynı konular
Ben okumaktan sıkıldım artık vallahi.

Yavuklu bulana kadar devam eder .))
Bazilarida Stocholm Sendromu'na tutulmus .)) Aykiri görüncem diye sivri cümleler kuramicam .)) @İnnoCence sana gelince !!! Bosverrr. .))) Abiye Güzin Abla'lik yapmak isteyenin eline vuran yok.Buyursunlar; dertlessinler. .)) Disarida böyle bir durumla karsilassalar cantayi kafasina gecirirler o ayri. .)) Silmeyin konuyu otursunlar dertlessinler .) Abi ne kadar samimi,söylemleri ne kadar mantikli sorgulamak,yorumlamak nasil benim HAKKİMsa,dertlesmekte onlarin hakki .)

Bazilarida Stocholm Sendromu'na tutulmus .)) Aykiri görüncem diye sivri cümleler kuramicam .)) @İnnoCence sana gelince !!! Bosverrr. .))) Abiye Güzin Abla'lik yapmak isteyenin eline vuran yok.Buyursunlar; dertlessinler. .)) Disarida böyle bir durumla karsilassalar cantayi kafasina gecirirler o ayri. .)) Silmeyin konuyu otursunlar dertlessinler .) Abi ne kadar samimi,söylemleri ne kadar mantikli sorgulamak,yorumlamak nasil benim HAKKİMsa,dertlesmekte onlarin hakki .)

:3cy2c:

En azından verdiğiniz sendrom örneği ile kendi suçunuzu da kabul etmiş olmuşsunuz bu da bir ilerlemedir. :kk:

Son düzenleme:

En azından verdiğiniz sendrom örneği ile kendi suçunuzu da kabul etmiş olmuşsunuz bu da bir ilerlemedir. :kk:

Bence önce bahsettigim sendromu arastirin sonra bana laf yetistirin .) Amaciniz ona buna satasip sivrilmekse yanlis kisiye odaklanmayin.Cünkü ben gereksiz cümleler kurmam .)

Bence önce bahsettigim sendromu arastirin sonra bana laf yetistirin .) Amaciniz ona buna satasip sivrilmekse yanlis kisiye odaklanmayin.Cünkü ben gereksiz cümleler kurmam .)

Bahsettiğiniz sendromun ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Ona buna sataşıp sivrilmeme gerek yok gayet sivri bir üyeyim zaten forumda. Siz insanlar ile dalga geçerek bir yerlere gelmeye çalışmasanız daha iyi edersiniz. İntihar da bir çözümdür diyen biri gereksiz konuşmayı sevmem diyor bir de hangisine inanalım bilemedik :)

palyaco nickli arkadaşımız kurallara uygun konu açma işini bundan sonra yapacaktır
konuyu kapatıyorum ikili diyaloğa gitmesin. Keyifli Forumlar..

Hay Allahım gene neler olmus kacırmısım.
tum yorumları okumadım. takıntılı bırıne ne dersenız deyın sızı anlamayacaktır. :D

Merhaba;

-- öncelikle site yöneticilerinin kararlarına uymak zorundayız.. uygun olmayan bir içerik olduğu için yöneticimiz konuyu kitlemiş.. her bölümün kuralları mevcuttur. okuyunuz..

-- konuyu uzatmama taraftarıyım, arkadaş bazı konuları kompleks yapmış veya yapmış gibi yapıyor yargılamak eleştirmek tabiki kimseye düşmez. fakat açtığu konular tartışma, sohbet veya amacını aşar ise mudahale edilir..

-- konuyu kapatan yöneticinin izni ve onayı ile konu tekrar uyarı süresi dolduğu için AÇILMIŞTIR.

-- konudada konu şahsın paylaşımları dısında eleştiri, hakaret sohbet olmasın lütfen..
-- etiket ile günlük, sohbet mesajlarda kimseyi yargılamayın, eleştirmeyın, tartışma ortamı yaratmayın..

iyi forumlar diliyorum herkese..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri