Kısa süreliğine bir veda

---> Kısa süreliğine bir veda

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Ablammm yaa :( inşallah

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] inşallah :(

Tanımıyorum ama çok iyi anlıyorum. Zaten çok duygusallaştım. Selametle, Allah kavuştursun tez zamanda sevenlerine.

Arada uğra. bilgisayar olmasa bile telefondan paket ile girebilirsin :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Bilgisayar yok telefon da da sıkıntı var işte. Sorun orada olduğu için belirtmek istedim:(

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] canım benim ben de çok özleyeceğim seni, sizleri...

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] dikkat et kendine=)

Çok yeniyim ama sevmiştim seni herkes gibi.Yolun açık olsun.Görüşmek dileğiyle.

ayni kaderi paylasiyoruz kuzum seninle..ben nicin ortalardan kayboldum ki :) okul ,sinavlarim yaklastii hergün sözlülere alistirma yapmaktayiz..sinifin önünde konusuyoruz 20 dakika boyu ölüp diriliyorum sanki:))neyseki 1 ay bile kalmadi 1 aydan az bir zaman..:)bilgisayarim yok cok seyrek buralardayim..Insallah sende cok cabuk kurtulursun bu durumdan canim..Seni cok seviyorum canim dostum <3 Allahim bizi ayirmasin
b-441061-%25C4%25B1slak_mor_g%25C3%25BCl.jpg

Kendine dikkat et hemen dönmen dileğiyle.. Ben de bu araar forum da yoktum ama seni tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insandın .. Kendie dikkat et Allah'A EMANET OL..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri