Kısa Sürede Nasıl Kas Yapılır ?

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kısa sürede kas nasıl yapılacağını anlatıcam :)

Dambell 'ların özellikle Demir olursa Sizin için daha iyi olacaktır daha çabuk kaslarınızı geliştirirsiniz... 2 tane 2.5 kg'luk takın :D kolunuzu bacagınıza dayayın ve 8 kere indirin kaldırın, :D sonra diğer kolunuza gecin, diğer kol dinlendikten sonra diğer kola geçin :D

---> Kısa Sürede Nasıl Kas Yapılır ?

Her Gün Yaparsınız 10-15 Günden Sonra 8 İsteğe Göre 12 Veya Üstüne Çıkarabilirsiniz..

Arkadaşlar kısa sürede kas nasıl yapılacağını anlatıcam :)

Dambell 'ların özellikle Demir olursa Sizin için daha iyi olacaktır daha çabuk kaslarınızı geliştirirsiniz... 2 tane 2.5 kg'luk takın :D kolunuzu bacagınıza dayayın ve 8 kere indirin kaldırın, :D sonra diğer kolunuza gecin, diğer kol dinlendikten sonra diğer kola geçin :D

valla bravoo bu stili hiç duymamıştım ilk kez senden duydum ben 1.5 senedir bu sporu yapıyorum bu hareketle daha kasını hemen buyutenını gormedım :8:

agalar amele kası var bende öyle body sporlarında şişirmedik biz bu bünyeyi :D

Trabzonlu dediğin kaslı olur yakışır devam xD

her gün düzenli olarak mekik şınav barfiks yapılırsa acil kas geliştirmeye gerek kalmaz vucut geliştirme sporlarıyla ilgili biri değilim ama barfiksin yerini tutabilcek bir hareket olduğunu düşünmüyorum (.

her gün düzenli olarak mekik şınav barfiks yapılırsa acil kas geliştirmeye gerek kalmaz vucut geliştirme sporlarıyla ilgili biri değilim ama barfiksin yerini tutabilcek bir hareket olduğunu düşünmüyorum (.

vücut şekle girer ama bıraz zaman alır kas Büyümesi Bellıbı Sevıyeye kadr bu harekette sadece bunda degıl hangı hareket yaparsan yap fazla yaptınm buyume olusmuyor hareket degıstırmen lazım ama Vücudu sekle sokmak ıstıyenler ıcın bıre bir hareketler

Amaç "vücut yapmak" ise spor salonundan başka birşey tam olarak memnun etmeyeceğini düşünüyorum. Doktor tavsiyesi ile kullanılan halk arasında "toz" diye tabir edilen besin katkıları olmadan gerçek anlamda tam verim alınamaz, zira toz yerine hergün 3-5 kilo kadar kırmızı et, 20 yumurta yiyebilirim diyen varsa iş değişir :D Ne kadar spor yapıldığından çok düzenli olması kas gelişiminde en önemli faktör, haltere meraklı olan varmı merak ediyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri