Kırmızı derbi Cim Bom'un! 2-1

ya ben gs olarak maçı alması fazla sevinmedim birazda sinirliyim o maçta volkanı ali samiyen stadından nasıl çıkardılar bilmiorum ama ben bi gs başkanı olsaydım tarftarı salardım sahaya gebertsinler.......:(

ya şu fenerlileri anlamıorum takım tamdı kendi sahalarıydı sonuç 0-0 ee bizim sahaya geldi sonuç 2-1 şimdide diolarki 9 kişi yok bilmem ne ya siz ilk önce avrupadan adam gibi bişeyle dönün sonra bizimle kafa kafaya gelin;)

ya ben gs olarak maçı alması fazla sevinmedim birazda sinirliyim o maçta volkanı ali samiyen stadından nasıl çıkardılar bilmiorum ama ben bi gs başkanı olsaydım tarftarı salardım sahaya gebertsinler.......:(

Neyi Gebertiyosun sen ! Senin Taraftarın Çok sağLamsa GeLsin FuLyada Bizi Gebertsin ELimizi Kolumzu sallaya sallaya Bağırarak Geziyoruz Uanızı kovalıyoruz Hem dışarda Hem içerde KraL voLkan !

Ayrıca : Tribünde oLmayan Oturduğu yerde maç izleyen öle bşy yok demesn ua da tandğınz varsa bıraz delıkanlıysa gerçekleri konuşr ;)

tşkLer güzeL mactı :D:D:D

güzeL yendik :D

Fener bi 25 sene daha bekLicek demi :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri