Kırmızı Alarm Imparatorluğu Itifaki

Gece_Mavisi

Kayıtlı Üye
»»KA-IMPARATORLUGU««

Kuruluş Amacı: KA Gezegenini Kayıtsız Şartsız Ele Geçirmek.

İttifak Üyeleri

1 – Hayalet

2 -

İttifak Kuralları:

1 ) İttifak üyeleri her ne sebep olursa olsun kendi ittifakına saldıramaz.

2 ) İttifak içerisinde bir üyenin düşmanı hepimizin düşmanıdır.

3 ) Düşmanlara öncelik sırasına göre saldırılacaktır.

4 ) Casusluk amaçlı ittifakımıza girip sonradan ittifakımızdan ayrılan oyuncular öncelikli düşmanımız olacaktır.

KA HAKKINDA BİLGİ

KA : Kırmızı Alarm online oynana bilecek stratejik savaş oyunudur.

1. Türk yapımı bir oyundur.

2. Meta, Maden İşletmesi, Rafineli, Nükleer Santral Kurarak para kazanırsınız.

3. Kazandığınız parayla asker,Tank, Teyyare, Nükleer bomba, Yıldırım Fırtınası, Kezban Kazım,Ajan, Ajan Robot, Mühendis ve benzeri birimler alarak saldırı tekniklerinizi geliştirsiniz.

4. Casus Uydunuzu kullanarak düşmanlarınız Transfer gemilerinin ne zaman yere ineceği istihparatını ala bilirsiniz.

5. Teknolojik seviyenizi artırak güçünüzü artırırsınız.

6. Teknolojik sevi yeniz arttıkça yeni birimler ve saldırı teknikleri alırsınız.

7. İttifak kurarak Yeni arkadaşlık ve doslukların başlangıçlarını sağlaya bilirsiniz.

8. İttifak saldırıları düzenleyerek düşmanlarınızın strajedilerini bozabilir ve bu KA dünyasının İmparatoru olabilirsiniz.

9. Arkadaşlar Şimdilik aklıma Gelenler bunlar Daha Sonra Ayrıntı bilgiler vereceğim.

10. Bu oyuna ben yeni başladım ama oynadığım en eğlenceli oyunlardan biri üstelik ücretsiz.

Saldırı Teknikleri Aşağıdaki Gibidir.

66.jpg

http adresi : http://www.kirmizialarm.net/

iyi eğlenceler

Son düzenleme:
KA01 serveri açıldı geçen ay yeni oyun başladı orada kendime itifak oluşturmaya çalışıyorum inşallah çok güçlü olacağım ve KA gezegeninin sahibi olacağım. Oyun dediğiniz gibi çok bağlayıcı bir özelliğe sahip. İstediğim itifakı umarım kurarım Arkadaşlar Bu itifak üyeleri neden siz olmayasınızki bu gezegeni beraber yönetiriz. :)

evet çok güzel bir oyun ben 2 yıldır bu oyundayım ve hala oynuyorum oyunda olanlar buni iyi tanır oyundaki ismim İŞKENCECİ herkese tavsiye ederim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri