---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? sakalsız
endLesS Webmaster 29 Ocak 2010 #42 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? Adamına göre yakışır tabide bana göre kirLi sakaL
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #47 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? Kirli sakal. Benim ki kirliyi geçti hacı sakalına dönmeye başladı gerçi ahaha
---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? Kirli sakal. Benim ki kirliyi geçti hacı sakalına dönmeye başladı gerçi ahaha
KarismaTiq Banned 18 Tem 2010 #50 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? qiRLi sakaL ama Kısa
I ilker48 Kayıtlı Üye 27 Tem 2010 #52 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? aslında kirli sakal be bakımsız olayı seviyorum da iş yüzünden olmuyo,suratı kesip duryozzzzzz
---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? aslında kirli sakal be bakımsız olayı seviyorum da iş yüzünden olmuyo,suratı kesip duryozzzzzz
yorqun Bayan Üye 27 Tem 2010 #53 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? kesnLikLe kirLi sakaL
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 Tem 2010 #55 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? kirli
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Tem 2010 #56 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? her zaman kirli sakal xD
Süpürgeli Cadı Banned 27 Tem 2010 #58 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? cvbım yukardaxD
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Tem 2010 #59 ---> kirli sakalmı - keçi sakal mı - sakalsızmı? kirli sakal cok yakısıyo erkeklere (.