Kireç Suyunda Karpuz Kabuğu Reçeli

ashli

Bayan Üye
KİREÇ SUYUNDA KARPUZ KABUĞU REÇELİ

MALZEME:
1 büyük karpuz
1 kilo şeker
1 kilo sönmemiş kireç
1 limon
1 paket vanilya

Kalın kabuklu karpuzun içi yendikten sonra kabukları alınır. Yeşil kabukları ve içinin kırmızıları soyulup atılır. Sadece beyaz kısmı alınır. Küçük parçalara ayrılır. Dört defa suyu süzülen kireç suyunda yarım saat bekletilir. Sonra 8-10 defa yıkanır. Limonla kestirilen şurup içine atılır. Bir saat sonra indirirken vanilyası ilâve edilir. Soğuyunca ikram edilebilir.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst