Kesinlikle gerçekleşen bir durumdur. Ağızdan çıkanlara dikkat etmek gerekir.
M Moreas Bayan Üye 24 Ocak 2016 #1 Kesinlikle gerçekleşen bir durumdur. Ağızdan çıkanlara dikkat etmek gerekir.
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ocak 2016 #2 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi Büyük konuşmsmak gerek
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 24 Ocak 2016 #3 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi Genellikle çenemi tutamaz kınarım sonra tahtalara vururum p
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 25 Ocak 2016 #4 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi Karma - buyukler hep sus kiz kinama , Vallaha basina gelir haaa dediginde dinlememek
---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi Karma - buyukler hep sus kiz kinama , Vallaha basina gelir haaa dediginde dinlememek
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Ocak 2016 #5 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi bı aralar en cok yaptıgım sey hepsını tek tek yasadım tavsıye etmıyorum
---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi bı aralar en cok yaptıgım sey hepsını tek tek yasadım tavsıye etmıyorum
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 27 Ocak 2016 #7 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi "Etme bulma dünyası" sözünü doğrulayan durum.
Depending Kayıtlı Üye 29 Ocak 2016 #8 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
buğlem Bayan Üye 3 Şub 2016 #9 ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi Hep basima geldi o yüzden hic biseyi kinamiyorum artik
Z zelyot Kayıtlı Üye 31 Tem 2023 #11 Cevap: ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi bende milim şaşmadan ilahi adaletin tecil ettiği bi konudur
Cevap: ---> Kınadığın Şeyin Başına Gelmesi bende milim şaşmadan ilahi adaletin tecil ettiği bi konudur