---> bu dunya da kımın için yasarsın ? Yaşamamak elımde olsa yaşamıcamda.. Kendim için.
G Gülümse. Bayan Üye 6 Tem 2009 #101 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? Yaşamamak elımde olsa yaşamıcamda.. Kendim için.
|EsMeRSerSerY| Kayıtlı Üye 7 Tem 2009 #105 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? Allah'ın Kuluna Kul Olmam ! Kendim için..
mssktty41 Bayan Üye 24 Kas 2009 #112 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? :106:oquzcan'm iÇinn Cokk seviyorum asKımı...
mssktty41 Bayan Üye 24 Kas 2009 #114 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? PlagetoR' Alıntı: Tabikide Annem Genişletmek için tıkla ... tabi onLar daha onemLı
---> bu dunya da kımın için yasarsın ? PlagetoR' Alıntı: Tabikide Annem Genişletmek için tıkla ... tabi onLar daha onemLı
KUZEY Kayıtlı Üye 4 Ara 2009 #117 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? babamın bana emanet ettıgı annem için ki zaten onun ıcın hayatla olan savasım
---> bu dunya da kımın için yasarsın ? babamın bana emanet ettıgı annem için ki zaten onun ıcın hayatla olan savasım
M ...M£L!H... Kayıtlı Üye 5 Ara 2009 #118 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? ailem için bide kendim için :=)