---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kendim için ailem için ve O'nun için..
MiRacLe* Bayan Üye 4 Nis 2009 #41 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kendim için ailem için ve O'nun için..
SpOoK_q!RL Bayan Üye 4 Nis 2009 #43 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? aiLem ve aşkım için yaşarım (=
A$Koliq ^^ Bayan Üye 4 Nis 2009 #44 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? ailem aşkım olursa aşkım için
kanat$z_melek Bayan Üye 4 Nis 2009 #46 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? murat + annem için yaşıyorum zaten zorla yaşıyorum :s
.:Çağla:. Bayan Üye 4 Nis 2009 #47 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? SéSiZLiK' Alıntı: Allah'a kulluk içn yaşarım Genişletmek için tıkla ... evet..
---> bu dunya da kımın için yasarsın ? SéSiZLiK' Alıntı: Allah'a kulluk içn yaşarım Genişletmek için tıkla ... evet..
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 Nis 2009 #48 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? ailem vee aşqım ama şimdilik yoq xD
damir Banned 4 Nis 2009 #49 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? Kendim İçin Ve Allah Korkusu diyelim Bahşetti bize bir ömür yaşayacağız işte..
---> bu dunya da kımın için yasarsın ? Kendim İçin Ve Allah Korkusu diyelim Bahşetti bize bir ömür yaşayacağız işte..
İnci 1907 Prenses 8 Nis 2009 #50 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kendim için sonra ailem içni yaşarım belki hak ederse sevdiğim için yaşarım
---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kendim için sonra ailem içni yaşarım belki hak ederse sevdiğim için yaşarım
PsKo Kayıtlı Üye 8 Nis 2009 #52 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? AYLEM iccin ve ARKADASLARIM icin
İnci 1907 Prenses 8 Nis 2009 #55 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kndm için sonra ailem için sonra degerse sevdiğim için
İnci 1907 Prenses 8 Nis 2009 #57 ---> bu dunya da kımın için yasarsın ? kndm için sonra ailem için sonra degerse sevdiğim için