çocuklarım çin her şeyi yaparım. canımı dahi veririm hiç düşünmeden
grafi_boyz Kayıtlı Üye 11 Ağu 2008 #45 gunessoy' Alıntı: kendım ıcın ölurum ama kendımden nefret edıorum Genişletmek için tıkla ... hiç bişi anlamadım hahaha
gunessoy' Alıntı: kendım ıcın ölurum ama kendımden nefret edıorum Genişletmek için tıkla ... hiç bişi anlamadım hahaha
grafi_boyz Kayıtlı Üye 11 Ağu 2008 #48 gunessoy' Alıntı: düşün biraz Genişletmek için tıkla ... :8: bosver hayat güzel :106:
bitanesi000 Bayan Üye 18 Eyl 2008 #51 sevdiğim herkes ve herşey için ne gerekiosa yaparım canım feda
öZqAn ^^ Kayıtlı Üye 24 Mar 2009 #53 ---> Kimin İçin Ne Yaparsın? jakalins (kankam)için canımı bıle veırım
Eda_Lı Banned 3 Ağu 2010 #57 ---> Kimin İçin Ne Yaparsın? Elif^mmm can dostum için gerekirse ölürüm bilee
Yitirilen Banned 5 Şub 2011 #58 ---> Kimin İçin Ne Yaparsın? Birgul Icin Gokkusagini toplar ona verrimmmmmmmmm Anil Icin Butun yildizlari toplarim ))))))))
---> Kimin İçin Ne Yaparsın? Birgul Icin Gokkusagini toplar ona verrimmmmmmmmm Anil Icin Butun yildizlari toplarim ))))))))
İnci 1907 Prenses 6 Şub 2011 #60 ---> Kimin İçin Ne Yaparsın? kimse için hiçbişi yapmam artık geçtik o evreleri.