---> ???Kim Söylüyor?... hepsi kalamam arkadaş gümbür gümbür hayat öpücüğü
'Gülümse :D Prenses 19 Haz 2011 #121 ---> ???Kim Söylüyor?... hepsi kalamam arkadaş gümbür gümbür hayat öpücüğü
B balzac Kayıtlı Üye 19 Haz 2011 #122 ---> ???Kim Söylüyor?... Murat Boz Ben Senin Gölgenim Bir Hayvanın Günlügünden İlle de Sen ?
Deniz kızı Bayan Üye 12 Kas 2011 #123 ---> ???Kim Söylüyor?... Zeynep Dizdar sen yoksan hikayemde yok damla damla nezaket
Deniz kızı Bayan Üye 20 Nis 2012 #125 ---> ???Kim Söylüyor?... gökhan türkmen es yagmur agliyor unutamam
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Nis 2012 #126 ---> Kim Söylüyor?... musafa cecelı efsana karam vs
buğlem Bayan Üye 20 Nis 2012 #127 ---> Kim Söylüyor?... hakan peker vefası eksik yarim unutmuş çoktan ayrılsak ölürüz biz
masumiyet Bayan Üye 14 May 2012 #128 ---> Kim Söylüyor?... ferhat göçer duvar ağladı ben ağladım..kıymetini bilemedik bilemedik
faded35 Bayan Üye 14 May 2012 #129 ---> Kim Söylüyor?... mustafa ceceli kıymetini bilemedim Şimdi bana öyle bi şeyler söyleki durup dururken Tam hayattan vazgeçerken beni aşka inandır..
---> Kim Söylüyor?... mustafa ceceli kıymetini bilemedim Şimdi bana öyle bi şeyler söyleki durup dururken Tam hayattan vazgeçerken beni aşka inandır..
Deniz kızı Bayan Üye 22 May 2012 #130 ---> Kim Söylüyor?... kolpa - beni aska inandir. Hazır mısın yarim, benle ölümlere gitmeye. Hazır mısın yarim, zincileri kırıp bükmeye.
---> Kim Söylüyor?... kolpa - beni aska inandir. Hazır mısın yarim, benle ölümlere gitmeye. Hazır mısın yarim, zincileri kırıp bükmeye.
aSiLKanN Kayıtlı Üye 10 Nis 2017 #131 berdan mardini (ıyyyy hiç sevmem) Ben Gönlümü Sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar.
berdan mardini (ıyyyy hiç sevmem) Ben Gönlümü Sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar.