Kim Askini Böyle Itiraf Edebilir

---> Kim Askini Böyle Itiraf Edebilir

yara-izi.jpg

biz beLki sevdiğimiz için ampül yakamayız

ama koLLarımızı keseriz

^^ façaLı gençLik ^^

Olur mu canım öyle şey.
Sen gördüğün her denize balıklama atlarmısın.Su temiz mi pis mi,balıklama atlayacak kadar derinlik var mı yok mu,aşırı tuzlu mu yoksa normal mi,sıcaklığı ne derece diye kontrol etmezmisin yahu.
Peki hiç temeli olmayan bir bina gördün mü.
Buda öyledir önce şartlar oluşur sonra onun üstüne dilediğimiz,içimizden geldiği kadar basamak koyarız,tuğla koyarız,kat çıkarız yaparız yani bir şeyler.
Her icimizden geleni yapsaydık etrafımızı hatıralar yerine pişmanlıklarımız sarardı.Azıcıkta kafanızdan geleni yapın.

Her Gördügüm Denize Baliklama Atlamam

Askin Temeli Asktir Saten Yalansiz/Gercek Ise Temeli Saglamdir...
Asik Oldugum Biri Icin Ne Denizin Temizligine Bakarim Ne sicakligina Bakarim Baliklama Atlarim (Öyle Birini Bulursam Tabi :D)

Belki yapmışımdır. xD

Hem bunun yaptığının benzerini 23 Nisan ve 19 Mayıs bayramlarında yapıyorlar. hahaha
Tebrikler kazandınız.:pp

biz beLki sevdiğimiz için ampül yakamayız
Kime oy verdin yalancı.:Ç

Her Gördügüm Denize Baliklama Atlamam

Askin Temeli Asktir Saten Yalansiz/Gercek Ise Temeli Saglamdir...
Asik Oldugum Biri Icin Ne Denizin Temizligine Bakarim Ne sicakligina Bakarim Baliklama Atlarim (Öyle Birini Bulursam Tabi :D)
İkinci bir lisanınız varsa ordan devam edelim anlamadi ben.xD Çelişkili yazdınız küçük hanım.

Çok hoş ve iyi düşünülmüş bir süpriz gerçekten..

Birer çikolata ile iyi ikna etmiş oda sahiplerini..Erkekler yurdu olsaydı bu kadar ucuza kurtulamazdı..:pp

Tebrikler kazandınız.:pp

Kime oy verdin yalancı.:Ç

İkinci bir lisanınız varsa ordan devam edelim anlamadi ben.xD Çelişkili yazdınız küçük hanım.

Türkcem Okadar Iyi Degil Anlatmakta Sorluk Cekiyorum :)))) Celiski Yok Asi Ruh :p

Demek Istedigim Her Erkek Icin Denize Atlamam Erkek Vardir Erkekcik Vardir Yani Ama Temeli Saglam Bir Ask Icin Denize Gözü Kapali Atlarim

Sonunda Ayrilik Olsa Bile Pis Tuzlu Denize Atladim Diye Pismanlik Duymam

@ Locke,

Erkek var erkekcik var ayırımın kısa süreliğine bir tebessüm etmeme vesile oldu.:)
Temeli sağlam olan bir aşk ha deyince olmaz zamanla siz ve karşınızdaki kişinin çabalarıyla yapılacaktır.Şartları konusalım espirisini bunu anlatmak için söyledim.Yoksa temeli sağlam olan aşka herkes atlar.Mühim olan o temeli yapabilmektir zaten.Şarttan kastım bu.
Son cümlenizi çok sık rastlarımda henüz uygulamada olanı görmedim.xD
Not:Türkçem kötü anlatmakta zorluk çekiyorum dedinizde aklıma Tanju Çolak'ın 89 yılında altın ayakkabı alırken sunucuyla olan diyaloğu geldi.xD
X: Dou you speak english?
Y: Nein
X: Spreche sie deutsch?
Y: No.

Dipnot: Sorluk değil zorluk
smiley9.gif

@ Locke,

Erkek var erkekcik var ayırımın kısa süreliğine bir tebessüm etmeme vesile oldu.:)
Temeli sağlam olan bir aşk ha deyince olmaz zamanla siz ve karşınızdaki kişinin çabalarıyla yapılacaktır.Şartları konusalım espirisini bunu anlatmak için söyledim.Yoksa temeli sağlam olan aşka herkes atlar.Mühim olan o temeli yapabilmektir zaten.Şarttan kastım bu.
Son cümlenizi çok sık rastlarımda henüz uygulamada olanı görmedim.xD
Not:Türkçem kötü anlatmakta zorluk çekiyorum dedinizde aklıma Tanju Çolak'ın 89 yılında altın ayakkabı alırken sunucuyla olan diyaloğu geldi.xD
X: Dou you speak english?
Y: Nein
X: Spreche sie deutsch?
Y: No.

Dipnot: Sorluk değil zorluk
smiley9.gif

Esra'nin ne demek istedigini gayet ii anladin, uzattikca uzatcan illa dimi.:)

Anladık,anladık karşı cinsten biriyle sohbeti uzatınca illa kıskanacaksın.
Kıskanc sey.

Bende böyle bir kız arkadaşım olsun isterdim :D

Anladık anladık karşı cinsten biriyle sohbeti uzatınca illa kıskanacaksın.
Kıskanc sey. :pp

Ne kadarda iyi tanımıssın beni .
Kendimden bile kıskanıyorum seni.

sairane oldu bu biraz.

neyse sohbete cevirdik, baska bir konuda devam ederiz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri