Kıllarını Aldıran Erkekler Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

Kıllarını Aldıran Erkekler Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
---> Kıllarını Aldıran Erkekler Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

çok varsa kılı alınabilir

bence aldırmasında kesmesınde sorun yok . Sporcularda aldırmak şart . Lısanslı oyuncular bılırler zaten . Bacak ve göğüs gibi kıllanmanın oldugu yerlerde makıne yada toz ıle kesım olmalı . Vucüttaki enerjiyi en cok tüketen seyler cıkarken kıllardır .

Nerdeki kılı aldırdığı önemli..:D mesela burun ve kulak kılı aldırıyor ise medeni erkektir ,daha da fazlasını aldıryosa sadece medeni biridir :D ben burun ve kulak kıl aldıranlardanımmm..tabi ki kılsızlık tercihtir,erkek ya da kadınlık için belirleyici olmazz

kılsız erkek istiyorum:)
göğsünde kıl olmayan erkek daha çekici gibi:)

böle abartıp kıpkırmızı gezmedıkleri sürece sorun yok bnce xD

onlara erkek mi deniyor du hahaha

Erkek Demem. İğrenç Bi Durum Kadın Gibi Oluyolar. Erkek Dediğin Kıllı Olmalı. Maymun Cinsindende Değil Tabi ama. :D

Birşey düşünmüyorum

Bizim kızlar çok bilirler ona erkek demem falan. Siz neden aldırıyorsunuz ? " Ay bizim görünüm için " neden çok mu seviyorsun bacaklarını göstermeyi ? Demekki görünüm için. Abartılacak bişey yok bunda. Aldırabilir Sporcudur veya başka bir branştadır. Vücudunda en büyük enerjiyi her zmaan kıllar kaybettirir insana

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri