---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Herkes gibi sinirliyken ve asikken
yesil83 Bayan Üye 18 Şub 2014 #21 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Herkes gibi sinirliyken ve asikken
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 16 Ağu 2014 #24 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirli oldugum zamanlar
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Ağu 2014 #25 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? sabırlı olduğum zaman.Çünkü ben hiç sabırlı biri değilimdir.ve tabi herkes gibi sinirlendiğim zaman.
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? sabırlı olduğum zaman.Çünkü ben hiç sabırlı biri değilimdir.ve tabi herkes gibi sinirlendiğim zaman.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Eyl 2014 #27 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Ağlarken ..
M Moreas Bayan Üye 7 Eyl 2014 #28 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Hayal kırıklığına uğrayıp sinirlendiğimde dünyayı yıkabilecek kadar sinirli oluyorum.
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Hayal kırıklığına uğrayıp sinirlendiğimde dünyayı yıkabilecek kadar sinirli oluyorum.
N Nuyageva Bayan Üye 21 Eyl 2015 #30 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Cocuklarin arasinda oynarken .)
J jasminepipe Bayan Üye 21 Eyl 2015 #31 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? kıskandığım zamanlar.. gerçekten bambaşka bir insan oluyorum
B bellarita Banned 21 Eyl 2015 #32 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? çok mutlu olduğumda tanıyamıyorum bünye alışık değil tabi ehehheeğe :forumtrancekro9dx6:
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? çok mutlu olduğumda tanıyamıyorum bünye alışık değil tabi ehehheeğe :forumtrancekro9dx6:
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Eyl 2015 #35 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirliykeen hiç biri beni tutamaz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Eki 2015 #36 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirlerimin Tavan Yapıp Deliye Döndüğüm Zaman
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 31 Eki 2015 #37 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirlendiğim zaman ben ben değilim
Heulwen Kayıtlı Üye 31 Eki 2015 #38 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Biri sinirlendirip benim şartelleri attığında kimseyi tanımıyorum aga karşıma çıkanı eziyorum
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Biri sinirlendirip benim şartelleri attığında kimseyi tanımıyorum aga karşıma çıkanı eziyorum
yesil83 Bayan Üye 31 Eki 2015 #39 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Bam telime (aileme) dokunulduğu anlar. Herseyi yapsınlar aileme dokunmasinlar. Laf etmesinler. Ozaman ben ben olmuyorum.
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Bam telime (aileme) dokunulduğu anlar. Herseyi yapsınlar aileme dokunmasinlar. Laf etmesinler. Ozaman ben ben olmuyorum.