---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Ne yapsak boş.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Haz 2011 #41 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Ne yapsak boş.
A Adelia Bayan Üye 13 Haz 2011 #42 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Bagrıma basarım .p
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 13 Haz 2011 #43 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? bana benzememesini sağlarım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Haz 2011 #44 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Çayıra salardım ne yapsam boş xD
Tox'e Bayan Üye 16 Haz 2011 #45 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Birlikte alışverişe cıkardık napalım
Deniz kızı Bayan Üye 26 Eyl 2012 #46 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Allah yardımcım olsun, amin.
Bezmi$h Banned 26 Eyl 2012 #47 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Benim gibi sonradan akıllanacaksa olsun .
Altmis Bir Kayıtlı Üye 26 Eyl 2012 #48 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Allah korusun
D 'DiLek Bayan Üye 26 Eyl 2012 #49 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? ohoo napmazdim kii.
'Gülümse :D Prenses 27 Eyl 2012 #50 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? iyi yiönkerimi almışsa yerim onu kötü yonümü aldıysa Allah düşmanlarını korusu
---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? iyi yiönkerimi almışsa yerim onu kötü yonümü aldıysa Allah düşmanlarını korusu
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Kas 2013 #51 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? bana benzemesın
yesil83 Bayan Üye 3 Kas 2013 #53 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Yapacak birsey yok ama istemem... Iki inat nasil gecinirki
---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Yapacak birsey yok ama istemem... Iki inat nasil gecinirki
S Stinko Kayıtlı Üye 3 Kas 2013 #54 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? oooo ne istesee alırım
Pâye Kayıtlı Üye 4 Kas 2013 #56 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? evladım benim anası kurban olurr
Silencio Kayıtlı Üye 6 Kas 2013 #57 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? İstediği herşeyi yapardım
'Gülümse :D Prenses 5 May 2014 #58 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? ben gibi bir tane daha olmasın
M Moreas Bayan Üye 12 May 2014 #59 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Kalbi çok kırılır üzülür terk edilir ben gibi olmasın.
---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? Kalbi çok kırılır üzülür terk edilir ben gibi olmasın.
Apocrypha Bayan Üye 12 May 2014 #60 ---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? çok sevinirdim. iyi arkadaş olurdu bana (madem benim gibiymiş).
---> Kendiniz Gibi Bir Çocuğunuz Olsa Napardınız ? çok sevinirdim. iyi arkadaş olurdu bana (madem benim gibiymiş).