---> kendimden utanıyorum Daha N0Lsun ßea :D Ne Ararsan vaR :D züpeRLer Dewam Edd :p:D
| ' 3s |: Bayan Üye 9 May 2009 #21 ---> kendimden utanıyorum Daha N0Lsun ßea Ne Ararsan vaR züpeRLer Dewam Edd
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 9 May 2009 #22 ---> kendimden utanıyorum aLemsin fıstık..hahahaama güzeL.
SpOoK_q!RL Bayan Üye 11 May 2009 #23 ---> kendimden utanıyorum o sizin aLemLiqiniz ßenim her qünüm şamata xD herqün böLeyim okuduqunuza sevindm
---> kendimden utanıyorum o sizin aLemLiqiniz ßenim her qünüm şamata xD herqün böLeyim okuduqunuza sevindm
PERITOZU Bayan Üye 12 May 2009 #24 ---> kendimden utanıyorum süpersin canım bunları itiraf etmen harika kendine olan güvenin sonsuz helala sana sabah sabah yüzümü gülümsettin :106:
---> kendimden utanıyorum süpersin canım bunları itiraf etmen harika kendine olan güvenin sonsuz helala sana sabah sabah yüzümü gülümsettin :106:
mystic Bayan Üye 12 May 2009 #25 ---> kendimden utanıyorum korktum senden afacan denis'i bile geçmişsin Allah ailene sabır versin
SpOoK_q!RL Bayan Üye 14 May 2009 #26 ---> kendimden utanıyorum xD onLar beni kendi haLime bırakdıLar xD
modaezo Bayan Üye 22 May 2009 #27 ---> kendimden utanıyorum walla iyi itiraf ettim içinde ne varsa hepsini koydun bu konuya :2:
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 May 2009 #30 ---> kendimden utanıyorum eet ama artık usLu kız oLuyorum cünqü cünqü neyse ßoş wer okuduqun için saoL
---> kendimden utanıyorum eet ama artık usLu kız oLuyorum cünqü cünqü neyse ßoş wer okuduqun için saoL
iReM^^ Banned 31 May 2009 #31 ---> kendimden utanıyorum ßiLqisayarı cökerten ßendim ve kardeşimin üstüne sucu atanda ßendim çok yanLıs bı davRanıs :68:
---> kendimden utanıyorum ßiLqisayarı cökerten ßendim ve kardeşimin üstüne sucu atanda ßendim çok yanLıs bı davRanıs :68:
quLshann Bayan Üye 1 Haz 2009 #33 ---> kendimden utanıyorum fatcıqım süpersn yaa okurken kırıLdm resmen
SpOoK_q!RL Bayan Üye 2 Haz 2009 #34 ---> kendimden utanıyorum fatcıg sensin abLaya öyLe söyLenmez:181: epey ßir yaramazım ama oLsun seviyorum kendimi okudugun için sağoL baLumm:50:
---> kendimden utanıyorum fatcıg sensin abLaya öyLe söyLenmez:181: epey ßir yaramazım ama oLsun seviyorum kendimi okudugun için sağoL baLumm:50:
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #35 ---> kendimden utanıyorum annemLerin bana ve kardeşime aLdıqı kraker meyvesuyu vb şeyLeri mahaLLenin cocukLarına daqıtıp hepsini kardeşimin yediqini söyLeynde bendim kardeşindenden okadarmı nefret alıyon kızz..
---> kendimden utanıyorum annemLerin bana ve kardeşime aLdıqı kraker meyvesuyu vb şeyLeri mahaLLenin cocukLarına daqıtıp hepsini kardeşimin yediqini söyLeynde bendim kardeşindenden okadarmı nefret alıyon kızz..
' Kors@N Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #36 ---> kendimden utanıyorum Çubuk krakerleri sigara yapıpta içen çoktur utanma Diğerlerine gelince potansiyel bi suçluymuşssun (!.
---> kendimden utanıyorum Çubuk krakerleri sigara yapıpta içen çoktur utanma Diğerlerine gelince potansiyel bi suçluymuşssun (!.
SpOoK_q!RL Bayan Üye 2 Haz 2009 #37 ---> kendimden utanıyorum sercan küçükken kardeşimi cok kıskanırdım o yüzden ona bütün sucLar giderdi ama şimdi öyLe değiL ßiLiyorum dogu abi bütün cocukLar cubuk krakeri sigara yapıp icer ama ben cakmakLa yakmayada caLışıyormuşum okuduqunuz için tşkrLer
---> kendimden utanıyorum sercan küçükken kardeşimi cok kıskanırdım o yüzden ona bütün sucLar giderdi ama şimdi öyLe değiL ßiLiyorum dogu abi bütün cocukLar cubuk krakeri sigara yapıp icer ama ben cakmakLa yakmayada caLışıyormuşum okuduqunuz için tşkrLer
' Kors@N Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #38 ---> kendimden utanıyorum Rica ederim..Zevkti böyle psikopat itirafları okumak Çakmakla yakmak mı_? Ne diyelim Çığır açtın çubuklu kraker devrinde hahaha
---> kendimden utanıyorum Rica ederim..Zevkti böyle psikopat itirafları okumak Çakmakla yakmak mı_? Ne diyelim Çığır açtın çubuklu kraker devrinde hahaha
SpOoK_q!RL Bayan Üye 3 Haz 2009 #39 ---> kendimden utanıyorum [email protected]' Alıntı: Rica ederim..Zevkti böyle psikopat itirafları okumak Çakmakla yakmak mı_? Ne diyelim Çığır açtın çubuklu kraker devrinde hahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha öyLe ya cıgır actım krakeri biLe sigara yaptım hemde yanan kraker :8: psikopat sensin
---> kendimden utanıyorum [email protected]' Alıntı: Rica ederim..Zevkti böyle psikopat itirafları okumak Çakmakla yakmak mı_? Ne diyelim Çığır açtın çubuklu kraker devrinde hahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha öyLe ya cıgır actım krakeri biLe sigara yaptım hemde yanan kraker :8: psikopat sensin