Ben sabırlıyımdır canım) görüyorsundur zaten burada da ) sabrederim...
Ellerine sağlık, harika çalışmalar çok beğendim tatlım :R
yetenekli insanın hali başka :2mos56t: ben mesela tüy çizemem :Alvarin_07:
Hepsi birbirinden güzel.
Kartal çizimlerini çok beğendim.Ben birçok hayvanı çizemiyorum
Bende insan vucudu cizemiyorum
Diger hayvanlari cizemem herhalde bunuda nasil cizdim bende bilmiyorum nesela 2-3 kere aslan cizmeye calistim beceremedim yada kanarya denedim olmadi. Bazen tutuyor bazen tutmuyor oyle bise
Tsk ederim
Bana göre biraz daha ilhamla alakalı birşey.çoğu zaman çizebileceğim şeyleri çizemem.Bu konuda benziyor olabiliriz.
>Birşey değil
Evet evet yerinde tesbit. Hadi resim cizeyim diyince cizemiyorum ilham Ve cok asiri bi istek gercek galipten ozaman oluyor
Ben resim çizmeden önce güzel bir müzik açıyorum.İstediğim ilhama göre hareketli ya da sakin keman müziği.Bazen de güzel resimler olan bir sitede resimlere bakıyorum.İlham gelmesine yardımcı oluyor.Tavsiye ederim
Yeşil güzel devam et bırakma sakın elin hünerli senin eline sağlık
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] ay nolmuş nolmuş ne kaçırdım ben kavga da söylenmezzz ooyyhh xD
Tsk ederim canimYeşil güzel devam et bırakma sakın elin hünerli senin eline sağlık
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] ay nolmuş nolmuş ne kaçırdım ben kavga da söylenmezzz ooyyhh xD
hollandaya gelmesindeVerdin gazı buradan İzmir'e kadar gider. xD
gercektende okadar begendin mi? Cok sevindim canim begenmene.bakan gozlerin yazan ellerin dert gormesin canim benim.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] aaa canım dört dörtlüksün maşallah elinden herşey geliyor
çok hoş olmuş bunlarrrrrrrrrrrr
hele o gemiye bayildim profesyonel resim gibi harikaa yuregine ,ellerine saglik cok begendim calismalarini..
LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.