kemal35

---> İzmirli35

Seni tanımak güzeldi,herşey için teşekkür ederim ama bu yaptığımızın doğru olmadığını farkettim..aramızdaki yaş farkı,aradaki onca mesafe vs boşa zaman kaybetmenin anlamı yok... Dilerim Pelin'i unutursun en kısa zamanda ,sevgini hakedecek seni gerçekten sevecek birini tanırsın..

karbeyaz bu yorumunu itiraf bölümündeki konuya yazarsan arkadas ıcın daha açıklayıcı olur..

seni tanımak güzeldi izmir bu fırsatı verdıgın ıcın tesekkurler

---> İzmirli35

teşekkür ederim ama burda da görür şimdi oraya da konu açıp daha da göz önünde bulunmak istemem :)

---> İzmirli35

Seni tanımak güzeldi,herşey için teşekkür ederim ama bu yaptığımızın doğru olmadığını farkettim..aramızdaki yaş farkı,aradaki onca mesafe vs boşa zaman kaybetmenin anlamı yok... Dilerim Pelin'i unutursun en kısa zamanda ,sevgini hakedecek seni gerçekten sevecek birini tanırsın..

peki:(

---> İzmirli35

Onu seviyormusun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri