kemal35

kemal35

Banned
Adım: Kemal soyadımı boşverin

22 yaşındayım, kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim ayrıca ikinci üniversiteyede hazırlanıyorum.Diyarbakır doğumluyum.ama aslen 23 yıla yakındır İzmir'de yaşıyorum

Kitap okumak Alışveriş yapmak Müzik dienlemek İddaa oynayıp hep bir maçtan yatmak :D hobilerimdir

En sevdiğim şarkı :Nına one some bullshıt

En sevdiğim müzik grubu :Yüksek Sadakat Grup Hepsi

En Sevmediğim Kişilik:İbrahim Tatlısestir.

Çevremde çok sevilir ve sayılırım efendi bi kişiliğimle dikkat çekerim herkese eşit mesafede yaklaşırım en büyük özelliğimde 6.hissimin çok ama çok kuvvetli olmasıdır. O yüzden bu konuda baya bi şanslıyım Çok konuşmam gerektiği zaman az öz ve bilinçli konuşurum (bakmayın forumda geveze olduğuma)

Bu forumu çok seviyorum hepiniz çok sıcakkanlı insanlarsınız hepinizin gözlerinden öperim allah sizi esirgesin

---> İzmirli35

22 yaşındayım kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim ayrıca ikinci üniversiteyede hazırlanıyorum.Diyarbakır doğumluyum.ama aslen 23 yıla yakındır İzmir'de yaşıyorum

22 Yasında Olup 23 yıldır nasıl yasıyorsun izmirde koptum hahaha neyse seni tanımak güzeldi kemal =)

---> İzmirli35

1 ay sonra doğumgünüm sitem onu ima etmek istedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> İzmirli35

22 yaşındayım kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim ayrıca ikinci üniversiteyede hazırlanıyorum.Diyarbakır doğumluyum.ama aslen 23 yıla yakındır İzmir'de yaşıyorum

22 Yasında Olup 23 yıldır nasıl yasıyorsun izmirde koptum hahaha neyse seni tanımak güzeldi kemal =)

İddaa oynayıp hep bir maçtan yatmak :D hobilerimdir
hahaha benm gibi

seni tanımak güzeldi Kemal

---> İzmirli35

gırıs super olmus adım kemal soyadım bosverınhahaha

senı tanımak guzeldı kemal bosverın:D

---> İzmirli35

hepinize çok teşekkür ederim asıl sizin gibi mükemmel insanlarla tanışmak benim için gurur verici:)

---> İzmirli35

Seni tanımak güzeldi,herşey için teşekkür ederim ama bu yaptığımızın doğru olmadığını farkettim..aramızdaki yaş farkı,aradaki onca mesafe vs boşa zaman kaybetmenin anlamı yok... Dilerim Pelin'i unutursun en kısa zamanda ,sevgini hakedecek seni gerçekten sevecek birini tanırsın..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri