t$krLér . . Âllâh Râhmét êyLésin .:(
yilmaz06 Kayıtlı Üye 19 Tem 2008 #25 ya ben bu adamın hastasıyım allah rahmet eylesin tüm flimlerini bıkmadan binlerce kez izlerim yeterkii o olsunn
ya ben bu adamın hastasıyım allah rahmet eylesin tüm flimlerini bıkmadan binlerce kez izlerim yeterkii o olsunn
seboist1 Bayan Üye 11 Ağu 2008 #27 Harika bir usta oğluda kendi gibi çok yetenekli Allah rahmet eylesin..
R Rockßottom Bayan Üye 15 Ağu 2008 #28 ölümüne en çok üzüldüğüm 2-3 sanatçıdan birisiydi. Tesekkürler
Bayan_Virüs Banned 15 Ağu 2008 #30 Mükemmel bir insan inanın onun gibisi sanırım daha qelemezz Allah mekanını cennet etsin
KaRTaL1989 Kayıtlı Üye 15 Ağu 2008 #31 Bayan_Virüs' Alıntı: Mükemmel bir insan inanın onun gibisi sanırım daha qelemezz Allah mekanını cennet etsin Genişletmek için tıkla ... bayan_virüs ün dedikleri doru bam başkaydı o mekanı cennet olsun aynen...
Bayan_Virüs' Alıntı: Mükemmel bir insan inanın onun gibisi sanırım daha qelemezz Allah mekanını cennet etsin Genişletmek için tıkla ... bayan_virüs ün dedikleri doru bam başkaydı o mekanı cennet olsun aynen...
MyLastBreath Bayan Üye 13 Ocak 2009 #37 adamı çok seviyorum ya filmlerini büyük bi zevkle izliyorum çok komik hababam sınıfı özellikle