---> keLimeyi buLda göreLim :)) araniza Girdim hsogleind aaramzi
LocKe GururLan Bayan Üye 13 Mar 2011 #141 ---> keLimeyi buLda göreLim ) araniza Girdim hsogleind aaramzi
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 #147 ---> keLimeyi buLda göreLim ) Organizasyon nnnttaaees
Erva Bayan Üye 30 Ağu 2012 #152 ---> keLimeyi buLda göreLim ) ozgur20' Alıntı: Kariyer estimkap Genişletmek için tıkla ... m' yerine'a' olsaydı' kapasite' oluyordu.tek kelime olarak anlamlı birşey bulamadım.söylermisin neydi?
---> keLimeyi buLda göreLim ) ozgur20' Alıntı: Kariyer estimkap Genişletmek için tıkla ... m' yerine'a' olsaydı' kapasite' oluyordu.tek kelime olarak anlamlı birşey bulamadım.söylermisin neydi?
Silencio Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #153 ---> keLimeyi buLda göreLim ) Erva' Alıntı: m' yerine'a' olsaydı' kapasite' oluyordu.tek kelime olarak anlamlı birşey bulamadım.söylermisin neydi? Genişletmek için tıkla ... ımmm şey Kelimeyi bende hatırlayamadım M yerine A yazdım gibi düşün sen
---> keLimeyi buLda göreLim ) Erva' Alıntı: m' yerine'a' olsaydı' kapasite' oluyordu.tek kelime olarak anlamlı birşey bulamadım.söylermisin neydi? Genişletmek için tıkla ... ımmm şey Kelimeyi bende hatırlayamadım M yerine A yazdım gibi düşün sen