Kek Dekorasyon Fikirleri

---> Kek Dekorasyon Fikirleri

Bal bocugu.. ilk yorumlari yaptigimda, istanbula gidecegim belli degldi. Simdi istanbula gideceg kesin :) acars.bir yer bulurim seni ona gore :)

Tr de alistirmalar yapmam gerek. Hollandada yaptiklarim cok lezzetli oluyor ama tr de yapriklarim olmuyor nedense :) urunlerden kaynaklandigini dusunuyorum ama bilmiyorum.
Ali diyor surekli sana pastane acmak lazim diye :) acars bulurum seni ama senin oturdugun yer esenyurta uzak mi? :) hamgi swmtte oturdugunu soracagim. Sorsamda uzakmi yakinmi anlamayacagim :) en iyisi uzakmisin yakinmisin diye sorayim hihihi..

Bal bocugu.. ilk yorumlari yaptigimda, istanbula gidecegim belli degldi. Simdi istanbula gideceg kesin :) acars.bir yer bulurim seni ona gore :)

Tr de alistirmalar yapmam gerek. Hollandada yaptiklarim cok lezzetli oluyor ama tr de yapriklarim olmuyor nedense :) urunlerden kaynaklandigini dusunuyorum ama bilmiyorum.
Ali diyor surekli sana pastane acmak lazim diye :) acars bulurum seni ama senin oturdugun yer esenyurta uzak mi? :) hamgi swmtte oturdugunu soracagim. Sorsamda uzakmi yakinmi anlamayacagim :) en iyisi uzakmisin yakinmisin diye sorayim hihihi..

hahaha gel gel ıstanbula gel :D acalım ortak bı yer :D ısletırız fenaaa olur :p
bagcılardayım ben uzak kacıyor esenyurtla :D

ne kadar kalori var bunlarda haberiniz varm mı sizin ;)

:D ben yapım sen yeme enişş :D
yersen hep bırlıkte bı kosu yaparız:D

bu konuya kaçıncı bakışım bilmiyorum ama her seferinde giriyorum,çünkü bunlardan yemek istiyorummmmmmmmm:147:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri