Kek Dekorasyon Fikirleri

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Çok Lezzetli Görünüyorlar :)

creative-cupcakes-3.jpg

creative-cupcakes-5.jpg

creative-cupcakes-1-1.jpg

creative-cupcakes-1-2.jpg

creative-cupcakes-4.jpg

creative-cupcakes-2.jpg

creative-cupcakes-6.jpg

creative-cupcakes-7.jpg

creative-cupcakes-8-1.jpg

creative-cupcakes-9-1.jpg

creative-cupcakes-101.jpg

creative-cupcakes-11.jpg

creative-cupcakes-12.jpg

creative-cupcakes-14.jpg

creative-cupcakes-15.jpg

creative-cupcakes-16.jpg

creative-cupcakes-17.jpg

creative-cupcakes-20.jpg

creative-cupcakes-181.jpg

creative-cupcakes-19.jpg

creative-cupcakes-13.jpg

---> Kek Dekorasyon Fikirleri

+rep harikalar ya :)
cok begendim, ama mutfagin zengin olmasi gerek bunlari yapabilmek icin sanirim.

seker hamuruyla yapılıorlar yesıl :) ben cok ıstıorum bole seyler yapmayı :)

seker hamuruyla yapılıorlar yesıl :) ben cok ıstıorum bole seyler yapmayı :)

bende bende :)
ozellikle yegenlerim oldugu icin.
evette, ne bilim nerden bulayim onlari ben hollandada :)
iste o yuzden mutfagin zengin olmais gerek ya. hersey olmasi gerek. mesela kendi adima diyorum, en basit bir suslemeyi yapmak icin bile ilkel yollar ariyorum. kendi urettigim fikirlerle imkanlarla suslemeye calisiyorum. ama herseyin malzemesi olsa, hem zaman kaybi olmaz hemde kolaycik olabilir hatta, boyle orneklere bakmaz kendin bile birseyler uretebilirsin. bu sayfayi zaten SIK kullanilanlara ekledim :)
ALLAH nasip eder TR'ye donersem, pastane acmak isityorum. tabi istanbula evlenip gitmezsem. izmirde ablam, yengem ben acariz birtane, :) tv de gordum. bir yer kredi veriyormus. ev hanimlarini ise tesvik etmek icin. faizsiz kredi ve odemediginde ceza odemiyorsun ve tabiki icra filanda gelmiyor. cok kolayliklar saglayan kredi. bakalim. hayirlisi bir tr ye adim atsam :)

bende bende :)
ozellikle yegenlerim oldugu icin.
evette, ne bilim nerden bulayim onlari ben hollandada :)
iste o yuzden mutfagin zengin olmais gerek ya. hersey olmasi gerek. mesela kendi adima diyorum, en basit bir suslemeyi yapmak icin bile ilkel yollar ariyorum. kendi urettigim fikirlerle imkanlarla suslemeye calisiyorum. ama herseyin malzemesi olsa, hem zaman kaybi olmaz hemde kolaycik olabilir hatta, boyle orneklere bakmaz kendin bile birseyler uretebilirsin. bu sayfayi zaten SIK kullanilanlara ekledim :)
ALLAH nasip eder TR'ye donersem, pastane acmak isityorum. tabi istanbula evlenip gitmezsem. izmirde ablam, yengem ben acariz birtane, :) tv de gordum. bir yer kredi veriyormus. ev hanimlarini ise tesvik etmek icin. faizsiz kredi ve odemediginde ceza odemiyorsun ve tabiki icra filanda gelmiyor. cok kolayliklar saglayan kredi. bakalim. hayirlisi bir tr ye adim atsam :)

orda naısl bulursun bılmıyorum ama burda emınonunde satılıyormus..ya da netten baktım seker hamur ıcın de tarıfler var.
ıstanbulda ıs yerı acarsan benıde al :D :98xz7:

orda naısl bulursun bılmıyorum ama burda emınonunde satılıyormus..ya da netten baktım seker hamur ıcın de tarıfler var.
ıstanbulda ıs yerı acarsan benıde al :D :98xz7:

tamam :) ama istanbula ali ile evlenirsem giderim ancak. yoksa izmirdeyim bildigin gibi canim :) istanbulda tek basima zaten cesaret edemem. iyi seninle acariz :)
izmirde olursam ablam ve yengemle hihihi

tamam :) ama istanbula ali ile evlenirsem giderim ancak. yoksa izmirdeyim bildigin gibi canim :) istanbulda tek basima zaten cesaret edemem. iyi seninle acariz :)
izmirde olursam ablam ve yengemle hihihi

devammı aliyle? ayrıldınız sanıordum..
hayırlısı olsun canım bıldıgın cevrede olması daha dogru :D

devammı aliyle? ayrıldınız sanıordum..
hayırlısı olsun canım bıldıgın cevrede olması daha dogru :D

herkes ayrildik biliyor annemler ablamlar ama birakamadik :(
ya ayrilalim diyorum ayrilmiyor, 1 hafta konusmayalim bakalim etkilencezmi diyoruz busefer ben rahat duramiyorum.
ciddi ciddi tam moduna giriyroum, uzuluyorum agliyorum filan ayrialim diyorum ona. ciddiye bile almiyor. ayrilmiyor ki.
ama busefer tr ye gittigimde yine birsey olmazsa busefer ikimizin ortak kararida kesin.
ayrildigimizda bile, annem demistiki, siz ayrilamazsiniz :) annem cok ongorulu bir kadin :) nasilda bildi :)

ayrilamiyoruz canim ya, ayrilmis olsak ben boyle mutlu mesut forumda gezinebilir miyim ki? :)

ama bakalim amnnnn hayirlisi :) boyle yaslanir gideriz biz :) 80 yasinda ancak nikah masasina otururuz hihih...

konuya donecek olursak. sen becerikli bi kizsin. :) eh benimde elimden gelir boyle seyler. beraber guzel bir pastane isletiriz herhalde :)

ama bir mesele var, tr urunlerine alismam gerek. burda yapiyorum herkez bayiliyor :)
tr de yaptim burda yaptiklarimi hic biri olmadi :)
:) artik elimi alistirmam gerekecek :)

herkes ayrildik biliyor annemler ablamlar ama birakamadik :(
ya ayrilalim diyorum ayrilmiyor, 1 hafta konusmayalim bakalim etkilencezmi diyoruz busefer ben rahat duramiyorum.
ciddi ciddi tam moduna giriyroum, uzuluyorum agliyorum filan ayrialim diyorum ona. ciddiye bile almiyor. ayrilmiyor ki.
ama busefer tr ye gittigimde yine birsey olmazsa busefer ikimizin ortak kararida kesin.
ayrildigimizda bile, annem demistiki, siz ayrilamazsiniz :) annem cok ongorulu bir kadin :) nasilda bildi :)

ayrilamiyoruz canim ya, ayrilmis olsak ben boyle mutlu mesut forumda gezinebilir miyim ki? :)

ama bakalim amnnnn hayirlisi :) boyle yaslanir gideriz biz :) 80 yasinda ancak nikah masasina otururuz hihih...

konuya donecek olursak. sen becerikli bi kizsin. :) eh benimde elimden gelir boyle seyler. beraber guzel bir pastane isletiriz herhalde :)

ama bir mesele var, tr urunlerine alismam gerek. burda yapiyorum herkez bayiliyor :)
tr de yaptim burda yaptiklarimi hic biri olmadi :)
:) artik elimi alistirmam gerekecek :)

hadı yaa :s o durum daha kotu aslında bırbırınızı yıpratmaktan baska bıse degıl neyse hayırlısı olsun canım :)
bende guvenıorum kendıme ama ıcraat yok :)
elın alısır kısa surede cok bır fark olacagını sanmıyorum :)

cupcakee severim ve yaparımda :D
ama şeker hamurundan şekiller yapıp koymak daha kolay. :D
krema zor işşş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri