Türkiye'de yetiştirilmiş bir kedi Almanya'da sahibinden nasıl yemek ister?
V verdoto Kayıtlı Üye 3 Ağu 2007 #1 Türkiye'de yetiştirilmiş bir kedi Almanya'da sahibinden nasıl yemek ister?
57gnc Kayıtlı Üye 5 Ağu 2007 #6 verdoto' Alıntı: miyavlayarak doğru kedi başka dil bilmiyorsa Genişletmek için tıkla ... bune yaw kedi bska dil bilmicek tabi
verdoto' Alıntı: miyavlayarak doğru kedi başka dil bilmiyorsa Genişletmek için tıkla ... bune yaw kedi bska dil bilmicek tabi
geNGar Kayıtlı Üye 13 Ağu 2007 #10 ya ister nerden yemek çeşidi olarak diyor adam ben söylüyüm iskener kebap gibi bişeyler ister herhalde
ya ister nerden yemek çeşidi olarak diyor adam ben söylüyüm iskener kebap gibi bişeyler ister herhalde
Nightmare16 Kayıtlı Üye 13 Ağu 2007 #11 Ya bunlar çok pisboğaz oluyorlar. ne verirsen yerler. Vermezsen çalarlar
By_Khemall Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #12 miyavlar heralde konuşup lo sahip bana yemek vir diyecek hali yok ya
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #13 CanakTan TabaKTaN Yer Galıba YutmuyaraKMı DırekMı ? Bı Seler YapıyorDu Ya
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #14 By_Khemall' Alıntı: miyavlar heralde konuşup lo sahip bana yemek vir diyecek hali yok ya Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
By_Khemall' Alıntı: miyavlar heralde konuşup lo sahip bana yemek vir diyecek hali yok ya Genişletmek için tıkla ... katılıyorum