kedileri severim benimde var bitane :love3:
Bizim.komsunun kedileri her gece sohbet ediyorlar. tuhaf tuhaf seyler konusuyorlar.
bazı dönemler erkek kediler yapar o sohbetleri :kk: yada bölgelerine giren yabancı kedilerle yaparlar ne o arkadaş benim bölgemde geziyorsun gibisinden :1a9:
Yok oyle degil ayni evin kedileri sanirim. Burda sikak kedisi yokki hic. Yada sokak kopegi
Hergece ayni muhabbet bide insan gibinsohbet ediyorlar sanki bazende kavga ediyorlar
tuhaf gelebilir ama ben seviyorum ya kedi sohbetini
Abimin arkadasi anlatmis.
Annesiyle evde oturuyormus. Disardan anali ogullu ses geliyormus annesi baska bir kadinla kavga ediyor
Imi yetiskin kavga ediyor cocuguda anne gel gidelim diyormus. Abimin arkadasida demiski bir bakim ya sokakta kim boyle kavga ediyor cami bir aciyor bakiyor. Iki yetiskin kedi ve birnin yaninda yavrusi. Yavrusu annesini cekisitiyomus gidelim diye. Tabi cok korkmus cami filan kapatip iceri girmis geceleri kediler tekin degildir ya. Korkarim ben geceleri kedilerden gunduzleri bir okadar sirinler. 2 ayri hayatlari var gibi. Ayni kurt adamlar gibi geceleri degisiyorlar bambaska birsey oluyorlar
kediler diğer evcil hayvanlardan çok farklıdır. biz onları değilde onlar bizi sahiplenir sıkıntılı zamanlarda gölgeyle konuşurum saatlerce gözlerini gözlerimden ayırmadan dinler beni arada küçük küçük mırıldanarak cevaplar verir beni arada ürkütsede çok seviyorum onu ya 6 senedir benimle yarı kardeşim gibi oldu :love3:
yaaa çok tatlıııı :Ü
kara kedi hem deee
adı ney kedinin?
Teşekkürler eklediğin için
:love3: gölge :love3:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.