Kazım Koyuncu Fan Club

---> Kazım Koyuncu Fan Club

Kesinlikle hissetmelisin bence nasip olmaz olamadı herkese :)

Teşekkürler Kazım Abi bize bıraktığın herşey için..

Teşekkür toprağım bu anlamlı paylaşım için..

Bir Yürek umut yüklü bir gemi demir aldı Karadeniz semalarından bir gün...bir yürek idi...aştı dağları, yolları, ovaları...aştı doğrulukla, doğru bildiği yolda yoklukları, yoksunlukları, yolsuzlukları...bir aşktı O'nunki aştı tüm zorlukları... bir yürek...rengarenk kanatlı bir kelebek idi...İstanbul idi bahçe bildiği......sardı, sarmaladı sevgisiyle paylaştı gökkuşağı rengindeki tüm güzel kokuları ezgisiyle... bir yürek...hırçın idi..karşı idi...asi idi...başedebilirdi... bir yürek...geldiği dağlar gibiydi,dimdikti...kimseye baş eğmedi...Karadeniz'den özgür bir su,hırçın bir dalga idi...kıyılara çarpa çarpa acıları aşındırmaya girişti... bir yürek...ikliminden almıştı fırtınaları,tüm yurdu sevgisiyle sardı...kasırga oldu dünyaya yayıldı... bir yürek...savaştı...uğraştı...başarıyı yakaladı...sevdi, çok sevdi..ilk defa biraz da kendi için mücadele etti...pes etmedi hep direndi... bir yürek idi...çıkarsız, riyasız, temiz, tertemiz...sıcak bir haziran günü yaşama yenildi... bir yürek...vedasında binlerce yürek idi... bir yürek...yenilgiyi yendi...ölümünde bile ÇOĞALARAK yaşamayı bildi...
ÖZGÜR ASLAN.

58611_153118221382184_108006752559998_378496_4814898_n.jpg

‎"Soylu duruşundan, yürüyüşünden, sesinden, bakışından ve ruhundan harmanladığı tılsımı kattı türkülerine. sesi bize yadigâr…zamanın ilaç olduğu doğru değil. hasret, kendini büyüten bir çocuk, çoğalan hüzün… baştan ayağa sevda, baştan ayağa ayrılık…şimdi kazım, bir aşkın en güzel yerinde çekip gitmenin adıdır."

Bilmiyorum Bir Yıldız Yağmuruna Tutulacağım..
Toprak Çökecek Başım Dönecek Arkamda Seni Bulacağım..
"Haydi" Diyeceksin Ernesto Gibi Gidelim..
Yıldızların Çok Olduğu Bir Gökyüzü Altına..

Kazım KOYUNCU

Komişkun
A murumsxi çima vikaçare
Leta zordasen
Ti goyomaktasen
Kapula kale si bzirare
'hayde'misvare ernesto steri
Vidat
Murunsxepeşi opşa na on a nsa tudeşa

Ben de eklenmek isterim..

Ma Kazimi maoropen!

Kazım Abi Olmedı KaLbimizde Yasıyor Cok Severım Kendısını Allah Makamını Cennet Etsın ..

Benıde Eklermısınız ?

benide ekleyn:)) sesini ve parçalarını çok seviyorum kesin dinleyin..

Zevkinizden ötürü tebrikler :) ekledim.

Ekledim canım , teşekkürler :)

Kazım Abi Olmedı KaLbimizde Yasıyor Cok Severım Kendısını Allah Makamını Cennet Etsın ..

Benıde Eklermısınız ?

Amin Gardaş Sağolasın..

Ekledim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri