---> -----KaYra----- saol cnm (: seni de (:
N ` nazLı .. Bayan Üye 20 May 2009 #84 ---> -----KaYra----- tatLıma bak senn harikasın cnm benim ALLAH sewdiklerine bağışlasın
CrAyZ_RaP_GiRl Bayan Üye 20 May 2009 #88 ---> -----KaYra----- Çok tatlı bir kızsın allah sevdiklerine bağışlasın seni sevmeyen ölsün
N ` nazLı .. Bayan Üye 30 May 2009 #90 ---> -----KaYra----- bence De wideoDakiyLe aLakan yOk süpeRsin cnmm hele son resimDe çok çok güzeLsin ALLAH sewDikLerine bağışLaSın
---> -----KaYra----- bence De wideoDakiyLe aLakan yOk süpeRsin cnmm hele son resimDe çok çok güzeLsin ALLAH sewDikLerine bağışLaSın
MiRacLe* Bayan Üye 31 May 2009 #92 ---> -----KaYra----- Nazlı*mm çook teşekkür ederim :50: seni de cnm teşekkür ederim sleepless
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 31 May 2009 #94 ---> -----KaYra----- çok güzelsin
-CaMBaZ- Banned 31 May 2009 #95 ---> -----KaYra----- bencede videoda: ) daha bi çocuksu burda olgunsun Allah sevdiğine bağışlasın güzeLsin..
---> -----KaYra----- bencede videoda: ) daha bi çocuksu burda olgunsun Allah sevdiğine bağışlasın güzeLsin..
MiRacLe* Bayan Üye 1 Haz 2009 #97 ---> -----KaYra----- Beyza*mm :50: teşekkür ederim kingodisco evet işte diyorum diyorum anlatamıyorum cambaz teşekkkürler saol darkangel*m
---> -----KaYra----- Beyza*mm :50: teşekkür ederim kingodisco evet işte diyorum diyorum anlatamıyorum cambaz teşekkkürler saol darkangel*m