---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz hehe
GeBeriK GeLin Bayan Üye 4 Eyl 2009 #23 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Çok severim.ELim ağırdır
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #24 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz durdur yere buLaşmam ama buLaşana istediğini veririm
Yitirilen Banned 7 Şub 2011 #32 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Yeri geldiginde lafi geldiginde kisine gore cok severim.. niye? anca o lafdan o durumdan anliyorlar cok kavgaciyim ya... : d
---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Yeri geldiginde lafi geldiginde kisine gore cok severim.. niye? anca o lafdan o durumdan anliyorlar cok kavgaciyim ya... : d
KarismaTiq Banned 7 Şub 2011 #33 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Hiç Sevmem Ama gerektigindede Severim
Morfin Bayan Üye 25 Şub 2011 #34 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Önce insan gibi konuşmayı denerim laftan anlamıyosa hayvan muamelesi görmeyi hak etmiş demektir artık Allah ne verdiysee.
---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Önce insan gibi konuşmayı denerim laftan anlamıyosa hayvan muamelesi görmeyi hak etmiş demektir artık Allah ne verdiysee.
A Adelia Bayan Üye 26 Şub 2011 #35 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz sevmem ama gerekirse karsdaki pisman olur...
SinekValesi Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #37 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Normal olduğum zaman kavga etmem sinirimi tepeme çıkarırlarsa deli gücüm gelir . O yüzden kararsız :Ç
---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Normal olduğum zaman kavga etmem sinirimi tepeme çıkarırlarsa deli gücüm gelir . O yüzden kararsız :Ç
ELaSu Bayan Üye 28 Şub 2011 #38 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Yeri geldigi zaman lafimi ezirgemem ama kavgayida sevmem....
' Kontes.. Bayan Üye 28 Şub 2011 #40 ---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Exaggeration' Alıntı: cok severimmmm Genişletmek için tıkla ... evet biliyorum p Ben sevmem ama arada şu şahısla atışmak güzel oluyo
---> Kavga etmeyi ne kadar seversiniz Exaggeration' Alıntı: cok severimmmm Genişletmek için tıkla ... evet biliyorum p Ben sevmem ama arada şu şahısla atışmak güzel oluyo