Kaşlarımız Olmasaydı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 May 2012 #3 ---> Kaşlarımız Olmasaydı ıfadeler bozuluyor Rabbim kusursuz yaratmış vallahi
bluee Kayıtlı Üye 15 May 2012 #4 ---> Kaşlarımız Olmasaydı bunlar ne ya kaşların yüzümüzde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu anladım şimdi
---> Kaşlarımız Olmasaydı bunlar ne ya kaşların yüzümüzde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu anladım şimdi
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 16 May 2012 #7 ---> Kaşlarımız Olmasaydı bal_böceği' Alıntı: ıfadeler bozuluyor Rabbim kusursuz yaratmış vallahi Genişletmek için tıkla ... Kaşsız yaratılsaydık kaşlı insanlar için ayn cümleyi kuracaktın.
---> Kaşlarımız Olmasaydı bal_böceği' Alıntı: ıfadeler bozuluyor Rabbim kusursuz yaratmış vallahi Genişletmek için tıkla ... Kaşsız yaratılsaydık kaşlı insanlar için ayn cümleyi kuracaktın.
yesil83 Bayan Üye 16 May 2012 #8 ---> Kaşlarımız Olmasaydı ben goremiyorum o yuzden yorum yapamiyorum
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 16 May 2012 #9 ---> Kaşlarımız Olmasaydı kaşlar sadece estetik olarak değil gözler içinde çok gerekli