Kasımlar çok karışık. | Nymphadora.

---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥


bu kızı fazlasıyla seviyorum , forumda değer verdiğim insanlar arasında yer alıyor , lakin şakalarımı sevmiyor pek , alışık değil , yinede çok sevecen , bir o kadarda masumane.. :)

Bende seni fazlasıyla seviyorum, tamam. :H












Bize Diyorlar Bu Yollardan Geçtik
Bilmiyorlar ki Biz o Yollardan Vazgeçtik.. ~











 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Ben teşekkür ederim.. .)

tumblrlajv6ammcx1qcve8r.jpg


Susmuştum!
Ne kadar harf varsa bildiğim
virgs.gif

tavana asıp hepsini bir
virgs.gif
bir vurmuştum!

Gitme lafını bıçak darbeleriyle öldürürken
virgs.gif

Biraz daha kal’ larımı küveti ağzına kadar doldurup boğmuştum!

xxx
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Merhabalar.

Forum içerisine flood yapmak post kasmak yasaktır. Kişisel sayfanız da özgürce paylaşımlar yapabilirsiniz fakat aralıklı paylaşmak yerine sık sık periyotlarla alıntı sözleri paylaştığınız için bu flood ve post kasmaya giriyor. Kişisel sözlerinizi şahsi konularınızı yayınlayabilirsiniz elbette burası sizin sayfanız neticede fakat ; 151000 kişilik forumumuzda herkes alıntı sözleri paylaşırsa bunun önüne geçemeyiz . Anlayışlı olacağınızı düşünerekten tekrarlamamanızı öneriyorum. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz. Sayfanız çok hoş gerçekten.
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

İçinizde boşluk hissettiniz mi hiç? Ömrünüzden ömür gitmiş gibi hissettiniz mi? Yalnız, aciz, gereksiz, önemsiz ve yok olma korkusu? Sevdiğiniz kişinin gözlerini bile özlediğiniz oldu mu? İçinizde daha önce hiç fark etmediğiniz, ve büyüklüğünü bilmediğiniz bir Boşluk var mı? Her şeyden uzak olduğunuzu var saydınız mı, ölümü beklediniz mi tüm saniyeleriniz boyunca? Yapacak bir şey bulamadığınızda yarın ne yapacağınızı merak ettiniz mi hiç? Acınızı içinize atmayın. Gülmek istiyor iseniz gülün, ağlayacaksanız ağlayabildiğiniz kadar ağlayın. Size sus deseler de susmayın... İçinizi dökün. Her gece ölümü beklemekten vazgeçin artık, korkunuz sadece kendinize değil. Dünya da muhakkak her gece yatarken sizi düşünen en azından 1 kişi var. Güneşin sizi ısıttığı gibi insanları ısıtmalısınız, gecenin tüm kötülükleri örttüğü gibi siz de o kötülüklere hiç bulaşmamalısınız. Yaşamınız gereksiz bile olsa siz gereksiz değilsiniz, yaşamınızı gerekli hale getirmek için varsınız zaten. Sizin bir nefesinizle aşkı bulan en azından 1 kişi vardır elbette. Derdinizi sevdiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın, güvendiğiniz bir dostunuza, en yakın dostunuza? Emin olun bu dünya da kimse yalnız değil. Karanlık bir oda da bile yalnız değilsinizdir. Eksilmese bile hayatınızdan derdiniz tasanız siz mutlu olmayı bilirsiniz. Dünya çok değişmiş olabilir, sevdiğiniz kız*erkek uzakta bile olsa pes etmemeyi bilmelisiniz. Yalnızlık sadece ve sadece Allah’a mahsus dur.

Sevgiyi bulmanız çok zor değil aslında, sizi dünyaya getiren anneniz ve babanız seviyor dur? Size bazen kızsalar bile emin olun boşuna sizi dünyaya getirmediler. Onların mutlu olmanız için yanınızdalar. Yanlışlarınızda kendinizi kötü hissetmenizin tek sebebi aslında gururunuzdur. İnsanların “ bir hiç oldun “ gibi boş laflarına takılıyoruz hep. Aslında hiç olan kendileri değiller mi? Kimsenin hem isteyip hem yapmadığı hayalleri gerçek olamaz. Tıpkı gizli olan bir şeyi herkesin bilmesinin saçmalığı gibi. İstediğiniz şeyler için önce uğraşmalısınız. Vazgeçip, seçtikleriniz sizin yeni dünyanız olacak ise o hayali dünyanız için önce kendinizi eğitmelisiniz. Yoksa kendinizi b,r anda saçma bir hayal kurarken basitleşmiş yakalaya bilirsiniz. Düşüncelerinizi ancak siz biliyorsunuz ve bir tek siz bildiğiniz için bir tek siz kazana bilirsiniz. Sizden çok zeki değiller sadece sizde olan zekayı kullanıyorlar ve basit yanlarınızı çok iyi öğrenmişler. Unutmayın ki; yaşamak sadece nefes almaktan ibaret değildir. Henüz vaktiniz varken, gezin, tozun akabildiğiniz " adam gibi " alemlere akın. Gençliğinizi bir kez buldunuz bin kez kaybetmeyin. Acısını çekmeyin yaşınız ilerledikçe. Geriye dönüp baktığınızda, değerinizi anlayabileceğiniz işler yapmış olun. Değer verin yaşamınıza.

Kimse sizi zorla kategorize edemez. Yönlendiremezler aslında. Sadece siz onlara bir şey yapamadığınız için onlar sizi karikatürleştirirler. Siz onları umursadıkça ve yücelttikçe altında kalıyorsunuz bu işlemlerinin. Sizi onla bunla yarıştırıp, karşılaştıran insanlara güvenmemenin gerektiğini ne zaman anlayacaksınız? Sizi yanlış anlayanlara yardımcı olmaya çalışın, kaşları her an çatık olsa bile o ciddiyet insanlarının siz aslında onların içindeki sevgiyi oraya elbette çıkara bilirsiniz. Askında içinizdeki boşluk herkes de farklı olan bir korku, cesaret… Bir çok basamak var aslında karşımızda. Tik tak derken zaman bu hayatın acımasız oyununda kazanmak için kendimizi eğitiyoruz. Şahit eğer bu hayat bir sınavsa, kalemimiz kırık ve yedeği olmayan bir sınavdaysak işimiz gerçekten zor demektir. İşte o zaman gerçekten yardımlaşmamız gerekir, bu yardımlaşmanın da sınavın başındaki görevli “ öğretmen den “ gizli olması gerekir.

Demek istediğim, yardımlaşın ama kimse bilmesin, hayallerinizin peşinden gidin ama başarmak için değil sadece yapmış olmak için. Değerinizi anlayın artık. Herkesin kıskanıldığı değerli bir noktası vardır. Bu " Özentilik " değildir, kıskananlar için aslında " kıskanmak " bile olmayan bu duygularımız sadece olmak istediklerimizdir. Mutlu olun çünkü bir daha ' yaşamayacaksınız ..

Çarş. Eyl. 02, 2009 9:14 pm
eda

 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Muhtaç...


Ne umutlarla yaşıyoruz bu dünya da? Ne sevdalarla ne hayallerle? Ne kadar seviyoruz ki, sevgilimizi? Ne kadar değer veriyoruz ona? Hiç kendimizi düşünmedik. Hep " kendimiz için " dedik ve yardım ettik. Fakat kime? Kimlere? Ya başka ülkelere yahut başka şehirlere? Peki bu " kendimiz için " dediğimiz yardımlar bizi buldumu? Gerçekten bize mi? Bize geldiler mi? Bir kez olsun bize bir yararı dokundumu bu yardımların? Ana Haberlerde hep başka ülkelere olan yardımlarımız vardı. Peki kendi halkımız? Türk Halkının hiç mi şansı yoktu? Umursanmadık. " Dilenciler " dediğimiz insanlar, bizim yardımlarımıza muhtaç değiller mi? Onlara içimizden sadece çok az kişi yardım ediyor, onlarda belki haftada bir, bir kaç köşede en fazla 2 TL Veriyorlar? Belki vicdanı sızlayanlar varda 5'e çıkıyorlar, öyle mi? Başka ülkeler için okullarımızda zarfla en az 5 TL Toparlar iken kendi ülkemizdekilere neden en fazla 5 TL Veriyoruz? Peki size bir Hayat Bilgisi sorusu; Bu haksız bir yardım sayılmaz mı? Hayır demiyorum şimdi onların yardıma ihtiyacı yok.. Dönün bakın ama kaçımız biliyor Ata'mızı.. Yada kaçımız çanta'dan çok yardıma harcadık paralarımızı..

Salı Ağus. 04, 2009 6:04 am
eda

2009'un yazıları.. o dönemki düşüncelerim falan..
şimdiki durumla pek uymayabilir.. o zaman 2009'du..
:)

 
Son düzenleme:
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Hiç keyfim yok uzun zamandır,
İyiyim dersem anla yalandır...

Adım: Eda
Soyadım: xD
Kaç yaşındayım?: 15.
Ne zaman 16 olucam?: 13 Kasım.

Peki nerede doğdum? Nereliyim? Nereliyiz.. Hangi okula gidiyorum? Kaç kardeşim var? Yani,

kimim ben?
Tek kardeşim diyelim.. Adana-Seyhan'da doğdum.. Annem adanaLı, babamda tarsusta doğmuş ama adana'da büyümüş, adanada yaşamış.. Biz " adanaLıyız " . :) Şehri seviyorum. Bence harika bir yer.. Doğduğumdan beri sadece 1 kere taşınmışız. Adana Erkek Lisesi'ne gidiyorum. :) Gülebilirsiniz buna. ama gülmeyin. Okulun %70'i zaten kız. Adı neden erkek lisesi mi? Bende bilmiyorum.. Dayım'da buradan mezunmuş. Şimdi emekli Binbaşı. Annemin mesleği ressamlık. (daha bir çok yeteneği var). Babam kendi iş yerinde hem grafiker hemde işin Başında. Annemle aynı yerdeler. Annem mesleğini yapmıyor. Ben pek resim konusunda becerikli değilim.. Yazı yazmayı, bir şeyler karalamayı seviyorum. En çokta ' rpg '.. Role Playing Game. Gerçek rol oyununu bilmeyenler bunu sadece 5 satırlık cümleler olarak bilsede, benim girdiğim sitede 10 satırdan aşağı yazmanız pek hoş karşılanmaz. Zaten 10 satırda hiç yüksek bir rakam değil. Neysee;

Büyüyünce ne olmak istiyorum?

Seçtiğim bölüm sözel. Daha dersleri görmedim, ne nedir pek bilmiyorum ama olabileceğim, bu bölümden ve benden çıkacak meslekler hakkında tabi bilgim var. Genede kesin olarak bir hedefim yok. En iyi seçeneğim Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği olarak gözüküyor. Zaten sınıftakilerde en çok bunu yakıştırıyor bana şimdi. Hayalim ' yazılı kâğıdı okumak ve ders anlatmak ' . Küçüklüğümden beri istiyorum bunu..




Şimdilik bu kadar yeter, iyi forumlar. -
emoticon-00153-brokenheart.gif



birincisi soyadına bayıldım :) ikincisi tek kardeş nasıl oluyor :p
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Bende bayılıyorum xD

Neden tek kardeş olamaz mıyım. :H
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

Seçtiğim bölüm sözel. Daha dersleri görmedim, ne nedir pek bilmiyorum ama olabileceğim, bu bölümden ve benden çıkacak meslekler hakkında tabi bilgim var. Genede kesin olarak bir hedefim yok. En iyi seçeneğim Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği olarak gözüküyor. Zaten sınıftakilerde en çok bunu yakıştırıyor bana şimdi. Hayalim ' yazılı kâğıdı okumak ve ders anlatmak ' . Küçüklüğümden beri istiyorum bunu..

Sözelde Adam akıllı branş yok. Seçeceğin en iyi 3 bu.

1. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği
2. Türkçe öğretmenliği
3. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

Fen edebiyat fakültesinden uzak ol derim şimdiden aklında bulunsun. Yoksa Mezuniyetin ardindan hiç bitmeyecek çileleri olan ve atanmaları zor olan mezunların arasında bulursun kendini.

Sayfan güzel olmuş anlatımın da bir o kadar güzel. Seni tanımak güzeldi kardeşim.
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

61017413.gif


Yazasım var aslında.
Ama okuyasın yok.
İnkâr etme; biliyorum.
O yüzden bir daha;
sana dair bir söz yazmayacağım..
Sadece bil;
sen yokken bir yanım,
öbür yarım,
hep eksik kalıyor ..

27-10-2011, 20:44
 
Son düzenleme:
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

tumblr_lpkytgdBJ61r18gzpo1_500_large.jpg


Bir şehri izlemek gibi bir şey seni düşlemek.. hayalimdesin düşlerimde, her yerdesin.. ama dokunamıyorum. Dokunsam yutacaksın beni dokunmasam yakacaksın.. Kaçsam.. kaçamamki! Dedim ya her yerdesin.. her yerde sen varsın her yerde senden bir parça saklı.. Dönüp koşa koşa uzaklaşamıyorum sokaklarından, zaten her köşe başında, her sokağın sonundasın.. Baktığım her yerde, esen o hırçın rüzgârda, aldatılmış bir kadının saçında, aldatıldığından habersiz bir erkeğin gözlerinde.. Tüm suçlular senden kaçıyor sanki, her anne sanki seni özlüyor evladı gibi, her sevgili seni bekliyor gibi.. ha birde okuduğum her şiirde sen varsın nedenini bilmediğim hâlde.. Tüm şairler oturup seni yazmışlar sanki (!) Olur mu böyle şey? Herkes senin göz bebeğine sayfalarca anlam yüklemiş olabilir mi? Gerçekten.. sevmiş olabilir miyiz seni..


 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

168766_129913183743184_119834681417701_208423_4579378_n.jpg


Unutmak
virgul.gif
sevmek kadar kolay değildir.
Karşıdaki insanın doğru insan olduğunu düşündüğün an elektrik a
lır ve duygusal bağlamda yakınlaşırsın hem kalben hem ruhen hemde bedenen..
Zamanla onun sana ait olduğunu görürsün ve daha çok bağlanırsın.
Hiç bitmeyecek
virgul.gif

Vazgeçmeyecekmiş gibi gelir.
Ayrılığı iyice çıkarırsın aklından
Ayrılık çok uzak gibi görünür o ilişkiye.
Sadece ona bakarken ışık saçar gözlerin
Sadece onunla konuşurken hızlı çarpar kalbin.
Seversin işte ya süslü sözlerle anlatmaya gerek yok
Herşeyini feda etmeye hazırsındır onun için.
Sana ait en değerli şeyi bile istese hani yok diyemezsin
-Al senin olsun dercesine feda edersin.
Fakat..
Fakat öyle bi an gelir ki
1 gün önce canım dediğin o insan
1 gün sonra canını alırcasına terkeder seni
O güvendiğin
virgul.gif
uğruna herşeyini defa ettiğin o insan gider
Yerine daha önce görmediğin acımasız bir katil gelir.
Beklemediğin anda gelen o ayrılık geçmişte yaptığın hataları bir film şeridi halinde gözlerinin önünden geçirir sana.
Hayattan artık tat almayacağını düşünürsün.
Zaman geçer yanında dostlarını görürsün.
Sağında biri solunda biri aklında o katil olur.
*****laşırsın ya abartıyor gibi anlattığıma bakma sen
Seviyorsan eğer bu gidiş seni senden alır. Kendine gelemezsin.
Kulağında çınlayan tek bir söz olur.
"UNUT" derler.
"SEVSE ZATEN GİTMEZDİ" derler.
Kimse anlamaz seni.
Sanki ilk defa sevip acı çeken senmişsin gibi
O insan artık yok hayatında alışmalısın. Önce kendini inandırmalısın buna;
Unutmalıyım
virgul.gif
onsuzda yapmalıyım.
En azından bir katile bağlı yaşayamayacak kadar zeki olmalıyım...


// Uğur Ç.
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

skip38.png


Kötüyüm ben
virgul.gif
bakma güldüğüme işte kötüyüm.


Yüzümde ki gülümseme gerçek yüzüm değil
virgul.gif

Mutlu günlerimden ...kalan bir MASKE..
Bakma sen ayakta durduğuma
Aslında yıkıldım
Belli etmiyorum işte
virgul.gif
ne bileyim..

Üzülme diye belki.
Ama biliyorum ki üzülmeyeceksin. Neyse..
Avutuyorum işte kendimi
virgul.gif
anla sen beni..

Özledim
virgul.gif
seni..

İçten gele gele İYİYİM BEN demeyi..
Gerçekten AYAKTAYIM diyebilmeyi..
Özledim işte
virgul.gif
seni
virgul.gif
eski benliğimi
virgul.gif

Ve bizi..
Kalmadı işte
virgul.gif
kalmadı

Dayanacak gücüm kalmadı anlasana!
"Zaman" demiştin ya hani bana?
Bekliyorum kaç "Zaman" geçti
virgul.gif

Hala yoksun ve ben hala bekliyorum.
Gelme
virgul.gif
ben beklerim.

Seni senle yaşamak varken olsun
virgul.gif

Ben seni hayalinlede yaşarım.
Düşünme beni
virgul.gif
zaten düşünmüyorsun peki.

Onu düşün
virgul.gif
onla mutlu ol ne bileyim geleceğin varsada gelme ya.

Üzdün zaten yeterince
virgul.gif
yeter..

Nokta koymak istemiyorum işte.
Senden bahsettiğim cümlelerime nokta koyup
virgul.gif

Bitirmek istemiyorum.
Beni anlayan
virgul.gif
derdimi dinleyen o beyaz kağıtla vedalaşmak istemiyorum.

O anlıyor beni
virgul.gif
susuyor
virgul.gif
dinliyor ve anlıyor.

O anlıyor
virgul.gif
sende anla..


// Uğur Ç.
 
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥

tumblr_lon7aw8G2U1qedfx4o1_500.gif


Böyle olacağını bilseydim sevmezdim ..
Değmeyeceğini bilseydim savaşmazdım uğruna, canım yanmazdı bu kadar bu ayrılığa .. Bilseydim bir başkasını sevebileceğini, seninle tanışmazdım bile.. Sana çıkan hiç bir yola adım atmazdım, aynı şehirde olduğumuzu bilseydim doğmazdım bu şehirde.. Elimden geleni ardıma koymazdım yani sırf senin bana çektireceğin acıları çekmemek için.. Eğer elimde olsaydı.. Ama elimde değildi ya adam;

Adam sandım seni, sevdim ..
Haketmediğin kadar..

Genede pişman olamıyorum ' sevgilim ' sevdim bir kere, ve bir daha gelsem dünyaya, yine seni sever, yine dolu dolu acı çekerdim !

E.K
21 01 12

 
Son düzenleme:
---> ßyn ChâpriSs | Eda ♥


Bensizliğe doğru attığın bir kaç adımdan sonra
Şimdi söyle ;

eda.png



 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst