---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? anlamamak için duygusuz olmak lazım...
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #21 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? anlamamak için duygusuz olmak lazım...
Valetta Bayan Üye 30 Haz 2012 #22 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Başkasına yazıyosa anlıyorum da bana yazılıyosa anlamıyorum xD xD
---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Başkasına yazıyosa anlıyorum da bana yazılıyosa anlamıyorum xD xD
MsTunC Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #23 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Kadın milletinin en ufak hareketınden bellı oluyo zaten
---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Kadın milletinin en ufak hareketınden bellı oluyo zaten
Deniz kızı Bayan Üye 6 Ağu 2014 #24 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Anlasam da anlamıyor gibi yaparım
Skaikru Kayıtlı Üye 6 Ağu 2014 #25 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Valetta' Alıntı: Başkasına yazıyosa anlıyorum da bana yazılıyosa anlamıyorum xD xD Genişletmek için tıkla ... .
---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Valetta' Alıntı: Başkasına yazıyosa anlıyorum da bana yazılıyosa anlamıyorum xD xD Genişletmek için tıkla ... .
N Narino Bayan Üye 6 Ağu 2014 #26 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Anlamam hayatta
Sima16 Kayıtlı Üye 6 Ağu 2014 #27 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Pek anladığımı sanmıyorum.
crimsoN Kayıtlı Üye 6 Ağu 2014 #28 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Evet anlarım
Azra Hane Bayan Üye 6 Ağu 2014 #29 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Evet anlarım.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 #30 ---> Karşı cinsin sizden hoşlandıgını anlar mısınız ? Anlasam da anlamıyor gıbı yaparım işim olmaz