---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın belge yok zayıf var :D
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #21 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın belge yok zayıf var
Terk-i diyar Bayan Üye 15 Haz 2009 #22 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın belge yok 2 zayıf vr
ZeNa Bayan Üye 15 Haz 2009 #23 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın bnde son yıllımı taktirle bitirdimmm
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Haz 2009 #24 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın tşk 70.32 den kılpayı
PuZzL3 Banned 16 Haz 2009 #26 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın !... Teşekkür Aldım ...! !... Nasıl Aldım Bende Bilmiyorum ...! !... Görünce Çak Şaşırdım hönk ...!
---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın !... Teşekkür Aldım ...! !... Nasıl Aldım Bende Bilmiyorum ...! !... Görünce Çak Şaşırdım hönk ...!
UpSs KraLiçe Bayan Üye 16 Haz 2009 #31 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın Taktir+Üstün ßaşarı
earthqeke Kayıtlı Üye 21 Haz 2009 #33 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın 7 sınıfta A ve B haricinde 1den 7ye kadar hiç zayıfım olmadı hep taktir teşekkür aldımhehehehe
---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın 7 sınıfta A ve B haricinde 1den 7ye kadar hiç zayıfım olmadı hep taktir teşekkür aldımhehehehe
_zeynep_ Bayan Üye 21 Haz 2009 #34 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın Takdir + Onur belgesi
M **meLebek** Bayan Üye 22 Haz 2009 #35 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın teşekkür ve onur belgesi
siyah_inci Kayıtlı Üye 22 Haz 2009 #37 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın teşeküür aLDım ama 1 puanLa kaçırdım çok üzüLdüm 3 tane 4üm var
---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın teşeküür aLDım ama 1 puanLa kaçırdım çok üzüLdüm 3 tane 4üm var
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 22 Haz 2009 #38 ---> Karnerde Belge Alanlarınız Parmak Kaldırsın ßéLqé Yok Zayıf Var...!!