---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Edebiyat :D
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #22 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? İlk ve tek Resim 0
AsLı.. Bayan Üye 16 Haz 2010 #23 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? hiç gelmedi ama bu dönem matematik ve geometri xS
---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? hiç gelmedi ama bu dönem matematik ve geometri xS
I ilker48 Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #24 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Hiç zayıfım olmadı ama resim düşük gelmişti
` Nur ~ Bayan Üye 18 Haz 2010 #25 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Geçen dönem biLgisayar. ßu dönem Matematik.
MegaKill Kayıtlı Üye 19 Haz 2010 #26 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? 2. dönem zayıf gelmedi, ilk dönem Resim zayıf gelmişti
---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? 2. dönem zayıf gelmedi, ilk dönem Resim zayıf gelmişti
Kan KraLiçesi Bayan Üye 19 Haz 2010 #27 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Matematik :8:
cluee Bayan Üye 19 Haz 2010 #29 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Hiç zayıfım olmadı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 30 Haz 2010 #30 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Anatomi Fizyoloji
MaestrΘ Kayıtlı Üye 1 Tem 2010 #33 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Eğitim-öğretim hayatım boyunca hiç zayıfım olmadı.Aksine her zaman takdir ile geçtim
---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Eğitim-öğretim hayatım boyunca hiç zayıfım olmadı.Aksine her zaman takdir ile geçtim
` Nur ~ Bayan Üye 1 Tem 2010 #34 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? biLqi ve iLetişim TeknoLojisi..
M MasaL. Bayan Üye 1 Tem 2010 #36 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Matematik Hala 1 devam ediyo ..
AnGeL*mm Bayan Üye 2 Tem 2010 #37 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? bi kere zayıf geldi oda mat .
` βэγzα ' Banned 2 Tem 2010 #38 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Hiç zayıf geLmedi ki xD
BedRaKa Kayıtlı Üye 2 Tem 2010 #39 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? 6.SINIF 1.DÖNM resim 2.önem tasarım 7. 1 dönem din kültürü (alkole başladım derslere girmiodum.) 8. sınıf 2 dönem resim 1 lise 1 13 dersin 9u 0 sayim mi? xD
---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? 6.SINIF 1.DÖNM resim 2.önem tasarım 7. 1 dönem din kültürü (alkole başladım derslere girmiodum.) 8. sınıf 2 dönem resim 1 lise 1 13 dersin 9u 0 sayim mi? xD
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 2 Tem 2010 #40 ---> Karnenize İlk Gelen Zayıf Dersiniz Hangisiydi? Olmadı çok şükür