zayıfm yoq ama 2 tne 2'im war ing ve ink onlarda düz geçtim:(
endLesS Webmaster 18 Haz 2010 #63 ---> Karneler nasıL ? Vay anam vay ne günlerdi be .. Liseyide Bitirdim (= Taktir aLdım tek 3 vardı gerisi 4-5 :R Ama güzeLdi be okuL :R
---> Karneler nasıL ? Vay anam vay ne günlerdi be .. Liseyide Bitirdim (= Taktir aLdım tek 3 vardı gerisi 4-5 :R Ama güzeLdi be okuL :R
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 18 Haz 2010 #70 ---> Karneler nasıL ? Teşekkür aldım
Kαяαм[ε]L * Bayan Üye 18 Haz 2010 #71 ---> Karneler nasıL ? Takdir aldım . . lisenin son karnesini de elimize verdiler işte
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 18 Haz 2010 #73 ---> Karneler nasıL ? GFBuqra' Alıntı: Sınıfta kaldım Genişletmek için tıkla ... Hadi sende sinifta kal Yine kalbim bosta kal Yaz yaz yaz arada Öpüyorum hoscakal
---> Karneler nasıL ? GFBuqra' Alıntı: Sınıfta kaldım Genişletmek için tıkla ... Hadi sende sinifta kal Yine kalbim bosta kal Yaz yaz yaz arada Öpüyorum hoscakal
Buğra1 Kayıtlı Üye 18 Haz 2010 #74 ---> Karneler nasıL ? İşimiz Yok Kalemle Mevzumuz Meşalayle , Transkripte Bile Yazacak Fenerbahçe ! Bu mantıkla hareket ediyoruz Kalmamız normaldir xD
---> Karneler nasıL ? İşimiz Yok Kalemle Mevzumuz Meşalayle , Transkripte Bile Yazacak Fenerbahçe ! Bu mantıkla hareket ediyoruz Kalmamız normaldir xD
G Gülümse. Bayan Üye 19 Haz 2010 #76 ---> Karneler nasıL ? Mat ve Geo zayıf. Geçtik annesini satayım xD
~paTRon! Kayıtlı Üye 19 Haz 2010 #78 ---> Karneler nasıL ? 2 zayıfıfım var gersi 5 gectim sınıfı liser 3
-cNn- Bayan Üye 19 Haz 2010 #79 ---> Karneler nasıL ? diL aNlaTım yüZünDen taKtiRi kaçıRdım teşeKküRLe idaRe ediCez arTık