Karizmatik Nickler

By LostmaN

Kayıtlı Üye
**** [İLK görüşte aşk olsaydı **** trene > ben de (sınaw) kağıdına aşık olurdum] ...

sevqim sınıRsız anLayaßilene, dosTLuqum sınırsız payLaşaßilene, sen harikasın ama, ßen olduqum sürece :)
ќiшiЙ Йэ шaL oLduquЙu biLioЯuш saLaqa ya††ıш izLioЯuш..!!!

yıllar geçsedekıymetimi anlayamazsn... kalbimi kırmak senin için kolay ... bni mutlu etmeyi hiç denemedin... şimdi sen düşün ...sewgimi HAK EDİYOR MUSUN?

**** YA gel eksikligini tamamla ya da geri kalanımı alayım...!

Bi Biskrem wersem? Fabrikasını wersen gine wermem..!:D

ismimi yollara yazdığını solemiştin ben ismimi yola yazana değil kalbine yazana aşık olurum şansını kaybettinn

ya gözlerin aklımda,yada aklım ardında
Ya benhayaln karşımda ,yada sesn kulağımda
Ya ben çıldırıyorum,yada çok özlüyorum
Ya özlemek çok güzel,yada özlenn çook özel sçs aşkımm

SiLiN BaKaLiM BuHaYaTa siLiNMeDiK KiMse KaLMaYaCaK!!
HàYàL!n KàR!§!Yo0R GéCéMé GùNdùZùMé Yo0KlùgùN HàNcéR G!B! sSàKlàN!Yo0R yùRéG!Mé K!M DàYànàB!L!Rk! Bo0Ylé B!R o0ZléMé DéM!R KùRùR tà$ éR!R BéN!M YéR!Mdé o0Lsàà , àMà Né YàPàCàKs!N DàYàNmàK LàZ!M Bo0Ylé B!R oOzLéMé...S3N! ço0k OZLéD!M INAN BANA SENI çoK SEVIYORUM
Deli sormuş deliye "Aşk Nedir" Diye, Deli Gülmüş Dediye "Ben Niye Deliyim"Diye..

erkek dolu semtımız bukulmez bılgımz aksa bıle kanımız bız sultan muratlıyız.

kendime kağıttan küçük bir sevda yaptım, gecelerce avuttum kendimi, rehin bıraktım yüreğimi ellerine, ne olur geri ver kalbimi..

Bize kurşun atana çiçek atarız.. Ama mezarına :D

αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ.

SanmaKi serSeriLer sevmez, seRseRiLer sevDimi siLemez.. anLadın mı şimdi? herkeSe SERSERİ denmez !!!

> Resti çekerim herkeSe, gözümü kırpmam.. Bir sana kıyamam, bir sensiz oLamam!

> Yürüdüğün tüm yollara ayaK izimi bırakmazsa
m, seni düşünmeden bir geCe uyurSam, gözLerine bakarken gözümü kırparSam, acımam kıyarım KENDİME!

> iLk oLmayaN sen değiLdin, yaLancı bakışLardı..! bakışLarını sevdim, sonLarı yaşadım gözLerinLe..!

> ayRıLdığımız geceNin sabaHında soNa sardı hayatıM.. So
n kasetin son saniyeLerinde kayboLdu umutLarım..!

> onLarın hayaL edemedikLerini biz eLimizin tersiyLe ittik.. Çekingen iki aşık, titrek eLLerLe umutLara uzanDık!

> düşLerimde yaşadım sevdaLarımı, kabusLara kapattım gözLerimi.. sanKi sana bakmışçasına kalkTım kayboLduğum rüyaLarımdan..

> arkama biLe bakmam iNan.. Dönüp 1 adım atmam.. giT dediğin an, buraLarda duramam..!

> Biz istediğimiz zaman istediğimiz yere gideriz ama ortam boş kalıcak o başka..!

> BeNİ SeNi SeVDiĞiM İçİn KeNdİmDeN NeFrET EttİRDiN..SeVdİğİM İçiN ŞiMDİ KeNdİmE GüLüYoRuM BiRiCiK AşKıM SeNdeN ÇoK ÖzüR DiLiYoRuM!!

> Sevgini göstereceksin söylemek yetmez sevgi gözlerinde olacak gözlerin yetmez seveceksin benim gibi ama kalbin yetmez..!

> Ben senden vee kendimden vaz geçtim senin için ölümü sectim...

> Kır kalbimi gönlün olsun al gönlüm senin olsun şimdi başka kollardayım bu da sana kapak olsun!!!

> Herkesin hava attığı yerde benim rüzgarım eser..!

> Bizler; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız.

> .KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmaz..

> Ben ne zaman tahttan indim ki, siz kraL oLdunuz ?

> Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!

> ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRkanI döneR yoL aLırsıN..

> Değer vermek sadece matematikte işe yarar..!

> Canım ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?

Alıntıdır

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri