Karışır mısınız?

---> Karışır mısınız?

Genelde şöyle bi yaklaşım vardır , her koyun kendi bacağından assılır , lakin bir de şöyle düşümek gerekmezmi bir koyunu bacağından assanız 3 gün sonra kokmaya başlar öyleki o kokudan sizde rahatsız olursunuz , elbette o kokuyu almamak için karışmak gerektiği zaman .....

---> Karışır mısınız?

ne yazikki toplumumuz öyleki kendi cocuklarini vs görmezler disardakinin cocuklarini görürler. ben kimseye karismam banada karismalarina izin vermem...herkesin kendi hayati kime ne ki...hep dedigim bi laf herkes önce kendi kapisinin önünü süpürsün

---> Karışır mısınız?

aRKADAŞlarıma Katılıyorm Benimde Umrumda Olmas İyi Olan Biri Zaten Kötülenmez ;)

---> Karışır mısınız?

Başkalarının hayat tarzlarına, yaşayış biçimlerine karışır mısınız? Tanımadığınız birinin yaşam tarzına karışılık "Mahallenin namusunu iki paralık etti" diyenlerden misiniz?

Beni İlgilendirmez Başkasının Yaşam Tarzı . Umurumda Bile Olmaz . Bu Birazda Kınama Hor Görme Durumuna Giriyor gibi hor görüp kınayanlar da bu duruma düşebileceklerini kesinlikle unutmamalılar. Büyüklerimden hep Şunu öğrendim " kimsesi kınamayın hor görmeyin başınıza gelir "

---> Karışır mısınız?

karışmak hangi anlamda ? önyargılı olup onu kırmak kınamaksa hayır öyle bişey yapmam...en kötü suçu işleyenlerin bile cevap hakkı , açıklama hakkı mutlaka vardır...ama karışmak derken uyarmak, tavsiyede bulunmak gibiyse tabi tavsiyede bulunurum...haddimi bilerek tabi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri