Karalama Defteri.

bu sabah carsiya ciktik arap bir manavdan sut alirken 5 lt lik plastik su damacanalarini gordum dolu tabi,yanina fiat koymuslar 35,00 dolar diyor,yuh be bu da nesi dedim,biraz dikkatli baktim damacanin uzerindeki yazilar arapca,holy water diye yaziyor,zem zem suyu filan olmali

Psikoloğumun dediğine göre ben ölmek istitormuşum ve bunu yapmaya gücü bulamıyormuş. Ve aalomda yaşamayı istediğim içinde kesin sonuçlu intiharlardan kaçınıyormuşum. Aalında kendimi bu şekilde yaparak ceza veeitormuşum. Kendimi fazla kapamışım. Duygusal anlamda çöküntü halimden uzaklaşmak istiyormuşum.bunun içinde kendime zaman tanımalıumışım

Tatttylımmm bunları zaten bende biliyorum sana bunları ben anlattıım zaten. Ben sana bunın için para ödemiyorum.

.....bir zamanlar herseyler daha guzel olacak demistim hatuna,buldugumuzla yetindik ve bize gore bazi seyler guzel oldu,ama hic bir zaman herseyler daha guzel olmaz ve hayat hikayelere gider.

...miras helaldir derler.bizede biraz miras dustu,baskalari araya girdi is mahkemelere intikal etti,belki 5 yil sonra miras aliriz oda avukatlara gider.

---> Karalama Defteri.

Moraller her geçen gün bu saatlerde daha da bozuluyor. Hakkımızda hayırlısı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri