silah icad edildi mertlik bozuldu.internet icad edildi uzaktan uzaga asik olmalar basladi.
sir.altan Kayıtlı Üye 15 Nis 2019 #21 silah icad edildi mertlik bozuldu.internet icad edildi uzaktan uzaga asik olmalar basladi.
'Gülümse :D Prenses 21 Nis 2019 #22 Aman aman, yandım aman Kurşun gibi izler, Son bakıştaki o gözler Kaldı aklımızda
sir.altan Kayıtlı Üye 6 May 2019 #23 defterler kalemlerle karalanir,insanlarsa kotu dille ve iftiralarla
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 2 Tem 2019 #27 ---> Karalama Defteri. Sizin o masum sandığınız insanlar var ya ; işte onlar o kadar da masum değiller. Bilin istedim.
---> Karalama Defteri. Sizin o masum sandığınız insanlar var ya ; işte onlar o kadar da masum değiller. Bilin istedim.
D deniz_ Bayan Üye 3 Tem 2019 #28 Cevap: ---> Karalama Defteri. Malesef her zaman istediğin şeyler olmuyor bu hayatta...
D deniz_ Bayan Üye 10 Tem 2019 #32 bal_böceği' Alıntı: Tam evet oldu diyorum. Ama gene olmuyor Genişletmek için tıkla ... Eee burası imtihan dünyası herşey olcak olsa imtihan nasıl olacağız...
bal_böceği' Alıntı: Tam evet oldu diyorum. Ama gene olmuyor Genişletmek için tıkla ... Eee burası imtihan dünyası herşey olcak olsa imtihan nasıl olacağız...
sir.altan Kayıtlı Üye 17 Tem 2019 #35 uzun yillar evvel birisi kalbimi kirdi ve asla ozur dilemedi,zor be yaw
Queen2 N.❤ Prenses 25 Tem 2019 #37 ---> Karalama Defteri. Biri olmalıydı hayatımda bana kıyamayan Biri olmalıydı hayatımda avuçları şefkat kokan.
---> Karalama Defteri. Biri olmalıydı hayatımda bana kıyamayan Biri olmalıydı hayatımda avuçları şefkat kokan.
sir.altan Kayıtlı Üye 26 Tem 2019 #38 ..devir degisti,bundan boyle insan kimlere guvenecegini bilemiyor,bazen en yakin aile ferdi bile aptal yerine koyuyor.
..devir degisti,bundan boyle insan kimlere guvenecegini bilemiyor,bazen en yakin aile ferdi bile aptal yerine koyuyor.