---> Karalama Defteri. Yine başladı stresli günler.
Queen2 N.❤ Prenses 4 Ağu 2020 #263 ---> Karalama Defteri. Hastalanınca çekilmez biri oluyorum:/
sir.altan Kayıtlı Üye 7 Ağu 2020 #267 ..bu gun yururken yerde 10 dolar buldum,lotto parasi cikti:30487893gk3:
Queen2 N.❤ Prenses 8 Ağu 2020 #268 ---> Karalama Defteri. İyi ki bir grip oldum korkularından beni izne gönderiyorlar
sir.altan Kayıtlı Üye 13 Ağu 2020 #270 .yarin iyi bir yuruyus yapmak istiyorum.yurusem yurusem hic ger gelmiyecek gibi yurusem..
Queen2 N.❤ Prenses 14 Ağu 2020 #271 ---> Karalama Defteri. Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey;ilgisi,sahiplenmesi ve güvenidir.
---> Karalama Defteri. Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey;ilgisi,sahiplenmesi ve güvenidir.
sir.altan Kayıtlı Üye 17 Ağu 2020 #272 .kahve bardagimda 25 tane iyi tukenmez kalem var ama bir seyler karaliyacak kagit yok gibi.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 18 Ağu 2020 #273 ---> Karalama Defteri. Bir tane hayatınız var , doğru kullanın
Queen2 N.❤ Prenses 4 Eyl 2020 #275 ---> Karalama Defteri. O benim gözlerime niye öyle,neden öyle,hangi öyle,nasıl öyle bakmıştı ki,ben sağ elimle kalbimi yoklamıştım.-Birhan Keskin
---> Karalama Defteri. O benim gözlerime niye öyle,neden öyle,hangi öyle,nasıl öyle bakmıştı ki,ben sağ elimle kalbimi yoklamıştım.-Birhan Keskin
Queen2 N.❤ Prenses 8 Eyl 2020 #278 ---> Cevap: Karalama Defteri. ElifBirgül' Alıntı: @Queen2 birileri sözde beni arayacaktı nr oldu acaba Genişletmek için tıkla ... Ahh be guzum kendi dertlerimle boğuşmaktan unuttum seni :/
---> Cevap: Karalama Defteri. ElifBirgül' Alıntı: @Queen2 birileri sözde beni arayacaktı nr oldu acaba Genişletmek için tıkla ... Ahh be guzum kendi dertlerimle boğuşmaktan unuttum seni :/
'Gülümse :D Prenses 9 Eyl 2020 #279 Cevap: ---> Cevap: Karalama Defteri. Queen2' Alıntı: Ahh be guzum kendi dertlerimle boğuşmaktan unuttum seni :/ Genişletmek için tıkla ... ararım ben sni akşam o zaman
Cevap: ---> Cevap: Karalama Defteri. Queen2' Alıntı: Ahh be guzum kendi dertlerimle boğuşmaktan unuttum seni :/ Genişletmek için tıkla ... ararım ben sni akşam o zaman
Kinggong Kayıtlı Üye 12 Eyl 2020 #280 Göç etmeden önce son kez konuşsam ya seninle sözcüklerinden öptüğüm