Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün ne güzel bir gün çay mı demlesem kendimi mi assam karar veremiyorum :D

---> Karalama Defteri

çevrenizdeki insanların ne hissettiğinden ne düşündüğünden o kadar emin olmayın bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğimizde her şey için çok geç olabilir

---> Karalama Defteri

Nefret edilmek çok kötü birşey aslinda.Gerçekten hakettim bunlari.Acidan ne yapacağini bilemiyor insan,herkes acidan öfkelenir ben ise komik duruma düşüyorum,deliriyorum kisacasi...
Her gün her an onu düşün,uyuma,saçma hareket et,saniye saniye öl ama o seni görünce midesi bulansin bu yaşanilabilir bir aci mi?Değil...
O içindekini öldürmüş gömmüş ama ben sonsuz taziyesini çekiyorum.O başka maceralara çikmiş yeni yollar oluşturmuşken kendisine,sen yollara yalin ayak basip başkoymuşsun...
Ben mutlu edemezdim onu hakliydi aslinda mide bulanisi biriyim.Şimdi o mutlu hayalinde başkasi rüyalarinda yepyeni bir hayati var,benim elimde ise monte carlo slender sigara ve kahvem var,tabi delirmiş ve saçma bir beynim.

yaptığım ödevi kaydetmek için küçük usb'mi arıyordum, diğerini bulamadım. açtım da ne gördüm? onun resimleri, konuşmalarımız, her şey... birini açıp rastgele okudum... her şeyin ne kadar başka olduğu, gülebildiğimiz zamanlar... sonra bırak gülmeyi, konuşamaz bir hale gelişim geldi aklıma tabi ister istemez. nasıl hızlı bir değişim, nasıl tükettik biz o aşkı?

her şeyden sonra muhasebe yapmak anlamsız belki ama insan eskileri görünce duygusallaşıyor. bundan farklı olsaydı keşke diyor. bitecekse de, adamakıllı bir nedenden ötürü bitseydi, böyle bir yenilgi çok kötü.

içimden bi taraf hala git onla konuş dese de yapamam. her defasında gururumu çiğnediğim için gözünde iyice arsız oldum, yüzsüz oldum. benim yapabileceğim bir şey kalmadı ki artık. onun da yapmaya isteği yok. ama o istemiyormuş diye onun yapması gerekeni ben yapamam. ilişkide hep bunu yaptım, ikimiz de kaybetmeyelim, sorun çözülsün ikimiz de kazanalım diye. ama bu mantık yanlışmış. herkesin üstüne düşeni yapması gerek. diğer türlü, sen karşındakine, kendinden kısarak, aslında istediğin halde onu zorlamamak için benim 1 liraya ihtiyacım yok 10 kuruş yeter dersen, sana bir daha neden 1 lira versin? 10 kuruş verir. sonra zamanla o 10 kuruşu vermenin de ona eziyet olduğunu düşünürsen, her şeyi onun için kolaylaştırmayı fazla abartıp hiçbir şey istemiyorum dersen, sana neden artık bir şey versin? ve bir şey vermesi gerekmeyen bir yerde neden dursun? gider tabi. aksi durum insan doğasına ters. ben aslında hiç yapmamak istediğim bir şeye neden olmuşum böyle yaparak, fark etmeden. fark ettim ama çok geç oldu. ne onu geri kazanabilirim, ne zamanı geri sarabilirim.

allahım. ya bu derdi benden al artık umursamaz hale geleyim ki acı çekmeyeyim, ya da bana yaptığım hataları bir daha yapmamak için bir fırsat ver. arada kalmak çok acı ,çok çaresiz.

Neden insan, küçük bir olasılığı, sırf gerçekleşmesini çok istediği için olduğundan büyük görüyor?

Gökten ışıklar içinde Atatürk'ün inmesini beklediğim gibi usb kablosu inmesini de bekliyorum. Yarın 9'da uyanmam gerekiyor ama şarj aletimin kablo şeysi bozuldu ve telefon kapalı ve ben korkumdan uyuyamıyorum.

Ayrıca, dua da edemiyorum dünkü duamda yalan söyledim. Yine de, mucizevi bi şekilde telefonum şarj olsun,Amen.

Ey nefsim..! Yinemi gaflette ve malayaniyatla iştigaldesin.. Karalama defteri dediler diye defteri cizmene gerek yoktu.. Hele cebindeki misketleri dökül de görelim..

Yaz dostum Barış söyler kendi bir ders alır mı
Yaz dostum su üstüne yazı yazsan kalır mı
Yaz dostum bir dünya ki haklı haksız karışmış
Yaz dostum boşa koysan dolmaz dolusu alır mı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri