Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana;
Seni yanımda uyumaya yetecek kadar, yıllanmış hikâyelerimden anlatmak istiyorum.
Birlikte vaat edilmiş yeni diyarları bulmak ve orada yaşamak istiyorum sevgili.
Bazen hissettiklerim, kelimelerimin salgıladığı terdeki gözeneklere benzer,
Sen dolup taşsan da kocaman yüreğimde, içimde sana dair bir şey yok…
Avaz avaz bağırırken cehennemi suskunluğum, mevsimsiz açan güllerimde savaşırım ha bire!
Kaskatı olmuş yüreğimle bedeli çoktan ödenmiş yıllara meydan okuyor düşünceli gözlerim.
Sevdalı bir yürek alevlendiğinde nasıl tütsü gibi kokarsa,
Belki de bütün yaşam hoşça kal demekle geçiyor kum saatinden arta kalan zamanlarda…

Sevmek dokunmayı bilmektir....sen hiç ellerin olmadan bir bedene dokunabilir misin...? ılık ılık esermi sözlerin bir bedenin dokunulması zor kuytularında...? peki kelimelerinle anlatabilir misin yüreğin en acısızılarını...? işte budur sevmek... bir bedene dokunmadan bedenini kullanmadan bir yüreğe girebilmek... o yüreğe dokunabilmektir sevmek...sen beni böyle sevebilirmisin yoksa çekip gidermisin...?

Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar dersin birine ve sonra onun arkasına dönüp gitmesini izlemek ne zordur. Bir eliyle hayata bağlamak bir eliyle o verdiği hayatı geri almak gibi… Bazen mecburu ayrılıklar mecburi acılar yaratır. Bile bile kapıyı aralık bırakırsın ve tüm yalnızlığın ve hüznün içeri dolmasına izin verirsin. Buna rağmen aklının bir köşesinde sonsuzluk vardır

Bitmedik , bitemez , bitmeyecek… Bir ömrü bir aşka adamaktır bu belki ve elbette yürek ister ayrıysan. Dönüş yolları geçilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanına beklersin hayatının ışığının o derin karanlıktan gelmesini. Zaman geçtikçe göremez olursun hiçbir şeyi gözlerinin buğusundan ve kalbinin karanlığından… Beklemek zordur eğer beklenen kalbinden çok uzakta ise…

nu kadar sorumsuz terbıyesız saygısız olunmaz yaa
bız nerde yanlıs yaptıkta duruma geldı bu cocuk
gece gece olana bakk ortada yok hala telefonlar kapalı :s sabah ınsanlar namaza kalacaklar uykusuz kaldılar :s
offfffffffff

Sana hiçbir şey ifade etmeyen şeyler, bana çok şey ifade ediyor.
Bana etmeyenler de, sana ediyor.
Bu yollarımızı ayırmak için bir neden değil, birlikte geçireceğimiz sürenin kalitesini arttıracak bir hazine, bir kaynaktı bana göre.

Her ırmak, kendi yatağında akar, doğru. Ama illa ki başka bir suya karışır. Kendi olmaktan taşıp, başka yere akar, bir gün.

Şimdi bu şarkı da sana bir şey ifade etmiyor mesela, ama neyse.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri